Connect with us
Horoscop 8 februarie 2019. O zodie va fi ”lovită” de un noroc divin

Zilnic

Horoscop 7 februarie 2019. O zodie va fi ”lovită” de un noroc divin

Horoscop 7 februarie 2019. Conjunctia Luna-Jupiter reprezinta un context favorabil pentru demararea unui proiect nou sau pentru a face o schimbare in stilul de viata. Sfatul zilei.

Citeşte mai jos horoscopul pentru fiecare semn zodiacal

Berbec – Horoscop 7 februarie 2019

Chiar daca nu cunosti situatia de fata in cele mai mici amanunte, nu te crampona de aceste fleacuri, ci continua ce ai inceput. Apar suficiente semne pe parcurs care sa-ti garanteze faptul ca esti pe calea cea buna, deci nu trebuie sa cunosti chiar toate aspectele dinainte de a porni.

Ele mai apar si dupa aceea, ba se mai si schimba deseori, ca atare cel mai bine e sa te lasi dus spre tinta finala de acest val care ba urca, ba coboara, ba mai da si inapoi. Intuitia ii transmite ca e bine ce faci, deci abandoneaza-te cu incredere totala in sensul in care esti dus ca o barca pe valuri.

Taur – Horoscop 7 februarie 2019

Daca ti-ai putea permite azi o zi complet libera, ca de vacanta, profita de ocazie, pentru ca ar avea efecte fantastice asupra psihicului tau. Ai nevoie de aer proaspat si de liniste, cele doua ingrediente magice care te vor remonta ca prin farmec.

Intr-o astfel de stare iti regasesti calmul, buna dispozitie, luciditatea, pentru ca nu apare nimic care sa-ti distraga atentia si sa te irite. Chiar si cele cateva minute pe care le faci pe drum de la serviciu pana acasa, foloseste-le pentru linistea ta.

Lasa masina acasa si mergi pe jos, in tacere, doar tu cu gandurile tale, trage aer in piept si limpezeste-ti mintea dupa toata galagia de peste zi. Te intorci acasa proaspat!

Gemeni –  Horoscop 7 februarie 2019

Spui da unei propuneri fara sa te gandesti foarte mult la ce poti face tu in aceasta colaborare, dar te implici trup si suflet cu un optimism debordant, convins ca, orice ar fi, te vei descurca de minune.

Daca ai incepe sa stai si sa analizezi daca esti potrivit acestui rol, daca ai timpul sau resursele necesare, probabil ai bate rapid in retragere, dar pentru ca ai acceptat atat de repede, fara astfel de analize in detaliu, trebuie sa mergi mai departe cu curaj!

Uneori e mai bine sa te lasi dus de instinct, de hazard, de sclipirea de moment, decat sa sapi dupa prea multe detalii. Ai spus da, mergi mai departe cu optimism!

Rac – Horoscop 7 februarie 2019

Intalnirea de astazi aduce lumina in viata ta, de parca ai cunoaste exact persoana de care aveai nevoie pentru a rezolva o problema. Mesajul transmis de cel care iti iese astazi in cale se va dovedi a fi salvator, ca atare fii deschis spre toate persoanele cu care ai ocazia sa discuti.

Printre ele se afla un potential prieten sau o posibila iubire, dar numai de tine depinde cum profiti de ocazia care se iveste. C

ulmea, nu e unica, ai atat de mult noroc incat, daca nu profiti azi de sansa, ti se va mai arata si a doua oara, dar, daca esti deja la a doua incercare, trebuie sa pui acum, repede, mana pe sansa!

Leu – Horoscop 7 februarie 2019

Parca ai fi prins intr-un angrenaj perfect in care toate merg ca unse, dupa un program bine stabilit. Nici nu-ti vine a crede cat de bine te adaptezi conditiilor date, totul e in sincronizare perfecta cu tine si nu te abati nici un pas de la calea data.

Nimic nu pare sa se desfasoare la intamplare, ci dupa un plan foarte bine scris dinainte, pe date, pe ore, pe cifre, si iti convine situatia. Mai rar reusesti sa fii atat de eficient si sa respecti intocmai fiecare detaliu.

Esti de parere ca exista timpul potrivit pentru toate, iar acum vezi cu ochii tai ca asa este: a venit timpul pentru ca acel lucru programat cu minutiozitate sa se desfasoare ca dupa sablon!

Fecioară – Horoscop 7 februarie 2019

Cand esti stimulat si motivat cum se cuvine, iti merge mintea brici. Acelasi sentiment il ai si azi: ai cu cine discuta, va completati unul pe altul, va incurajati sa va expuneti fiecare parerile cu incredere, pentru ca celalalt nu numai ca aude ce ai de zis, dar si respecta si pune in aplicare!

In asemenea companie, toate ar trebui sa mearga bine, pentru ca formati o echipa imbatabila, in care mintea si inima se unesc perfect in aceeasi directie. Apreciezi enorm cooperarea cu cel de langa tine care te completeaza de parca ti-ar fi frate.

Balanță – Horoscop 7 februarie 2019

Se vorbeste despre reguli incalcate sau abateri de la legi, cu riscul unor sanctiuni severe. Daca esti supus unei judecati, s-ar putea sa ti se arunce in carca o multime de erori de care te faci sau nu vinovat, dar trebuie sa gasesti imediat dovezile care te pot scoate din impas.

Unii s-ar putea sa-ti descopere pe undeva un punct sensibil, gata sa te amendeze pentru asta, dar e posibil sa ai o explicatie forte la cele intamplate, ca sa scapi de eventuale urmari nedorite.

Lupta pentru adevar dar daca esti totusi vinovat, recunoaste si repara de urgenta!

Scorpion – Horoscop 7 februarie 2019

Azi poti incepe niste proiecte extraordinare, iar succesul final depinde enorm de felul cum iei startul acum. Nu da drumul acestui plan pana nu simti ca ai adunat toate elementele propice unui progres continuu, ca sa nu te intorci din drum sau sa-ti pierzi elanul cand vei descoperi ca ai scapat ceva din vedere.

Imagineaza-ti ca ai urcat in nacela si acum aprinzi focul care incalzeste aerul din balonul, dar balonul nu se ridica pana nu ajunge exact la capacitatea ideala pentru a zbura.

Cam asa esti si tu acum: vei porni in tromba exact atunci cand toate detaliile de plecare vor fi asezate la locul potrivit si in forma ideala. Vezi cum aranjezi lucrurile inca de la sursa!

Săgetător – Horoscop 7 februarie 2019

Nu nimeresti in cel mai potrivit mediu pentru o zi tihnita si placuta. Pe langa faptul ca tu insuti ai suficiente probleme pe cap, mai atragi alaturi de tine si alti oameni la fel de impovarati de griji.

Discutiile pe care le aveti nu contin nimic optimist, ci sunt un schimb apasator de energii negative si motive de intristare, ceea ce va transforma dialogul intr-un continuu cor al plangerii.

Lucrurile ar parea mult mai simple daca nu te-ai inconjura de oameni si mai tristi decat tine, deci mai bine stai singur sa-ti rezolvi problemele decat cu asemenea companie negativa.

Horoscop 7 februarie 2019

Capricorn – Horoscop 7 februarie 2019

Nu te baga in treburile altora daca nu ai solutii concrete si corecte la ceea ce-i preocupa. Daca nu stii exact ce trebuie facut, mai bine nu zici nimic, pentru a nu-l incurca si mai tare pe cel aflat in impas.

Daca intervii in problemele altora doar ca sa te afli in treaba, fii sigur ca vei strica mai mult decat vei ajuta si apoi celalalt nu va mai sti cum sa repare oalele sparte de cei care sau bagat unde nu le fierbe oala.

Riscul de a-l trimite pe cel pe care ai dori sa-l ajuti pe cai laturalnice e cam mare, deci mai bine il lasi sa se descurce singur.

Vărsător – Horoscop 7 februarie 2019

Finalul la care ai ajuns nu te bucura deloc, pentru ca nu este rezultatul pe care l-ai visat. In loc sa stai si sa cauti unde ai gresit si ce se mai poate salva, te lasi influentat de anturajul nefast si aluneci incet spre depresie.

Lupta cu aceasta stare, poate mai ai ceva de facut la proiectul impotmolit, dar, daca te lasi coplesit de supararea generala care pluteste in jur, fii sigur ca va fi un esec categoric.

Totul depinde de capacitatea ta de a respinge influentele negative din jur, deoarece azi ai ghinionul de a atrage alaturi de tine oameni si mai tristi, si mai pesimisti, si mai impovarati de probleme decat tine si care te pot trage in jos dupa ei.

Pești – Horoscop 7 februarie 2019

Te simti ciudat intr-un mediu in care, altadata, totul era armonios si placut, dar azi parca ar plana ostilitati in aer. Nu prea ai cu cine vorbi, interlocutorii tai sunt ori prea tacuti, ori prea indiferenti la ceea ce le spui, deci nu vei primi prea multe raspunsuri la intrebarile tale.

Unii sunt cu mintea in alta parte, nicidecum la planurile in care ai dori sa-i atragi, ca atare mai bine ai evita azi sa ceri ajutorul de la colegii cu care, candva, aveai o colaborare fructuoasa. Azi nu au chef sau nu au incredere in tine.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top