Connect with us
Horoscop 8 martie 2020 Acvaria - Duminica celor 7 provocări majore

Zilnic

Horoscop 8 martie 2020 Acvaria – Duminica celor 7 provocări majore

Horoscop 8 martie 2020 – Berbec

Nu cu ton ridicat şi nici cu predici severe îi vei convinge pe cei care nu sunt de acord cu tine să te asculte, ci numai cu duhul blândeţii! Lasă autoritatea deoparte, nu te lăsa copleşit de orgolii, ci încearcă să abordezi conflictul de astăzi cu maximă toleranţă. Fără nervi, fără judecăţi de valoare sau etichete nemeritate, totul poate reveni uşor la o binefăcătoare stare de calm, ba chiar ai putea dezamorsa şi unele din cele mai acerbe conflicte din jurul tău cu o asemenea atitudine. Rămâi calm şi amabil, n-are ce să strice!

Horoscop 8 martie 2020 – Taur

Grijile devin exagerat de mari, probabil din cauza influenţelor nefaste din anturaj. Discuţi cu prietenii despre diverse probleme dar, în loc să te încurajeze şi să te scoată la liman, mai mult te împovărează. Dacă ştii că astfel de argumente nu te ajută, mai bine nu mai discuta cu nimeni, ci lupţi să le rezolvi de unul singur. La sensibilitatea de care dai dovadă azi, orice cuvânt devine motiv de stres şi de îngrijorare, de aceea ar fi bine să priveşti totul logic, cu o atitudine raţională, fără să laşi frica să conducă.

Horoscop 8 martie 2020 – Gemeni

Eşti indus în eroare de un vis periculos, care ori are un preţ mult prea mare de plătit, ori te face să scoţi la iveală o latură negativă a caracterului tău. E ca şi cum, pentru a ajunge la un ţel propus, trebuie să fii dur, să comiţi un gest incorect sau să faci altcuiva un rău, dar consideri că merită acest sacrificiu pentru visul tău cel mare. Mai gândeşte-te! Chiar dacă vei ajunge la ce ţi-ai propus, va veni o zi în care te vei ruşina cu neregulile făcute şi nu te vei putea lăuda nimănui cu ceea ce ai realizat din cauza ocolişurilor nefaste.

Horoscop 8 martie 2020 – Rac

Te poţi împotmoli într-o mulţime de lucruri mărunte încât vei pierde timp preţios fără rost. Mai bine le ignori, chiar dacă eşti genul de om căruia îi cam place să caute nod în papură, dar, de data aceasta, a te apleca spre aceste mărunţişuri nu e deloc în avantajul tău. Nu descoperi nimic folositor din analiza ta minuţioasă, ci doar informaţii eronate, piste false şi minciuni inofensive. Prefă-te că nu le vezi, ca să nu-ţi consumi energia pe lucruri atât de minore care ar merita trecute cu vederea!

Horoscop 8 martie 2020 – Leu

Aruncă o privire înapoi pentru că ai scăpat din vedere o datorie abandonată care îţi cere acum să te ocupi urgent şi de ea. Ai ignorat unele restanţe, ai tot amânat un anumit plan până ce l-ai trecut complet pe linie moartă, dar azi e timpul să rezolvi şi acele aspecte uitate. Nu poţi trece la etapele următoare ale unor proiecte dacă nu laşi locul curat în urma ta, deci opreşte-te din elan şi vezi ce ai uitat cu voie sau fără voie printre amintiri. Repară, redresează, reaşează lucrurile în ordine şi abia după aceea te poţi gândi la viitor, la noutăţi, la paşii următori.

Horoscop 8 martie 2020 – Fecioară

Ai stat ca pe ghimpi în aşteptarea acestui moment de la care ai mari speranţe, de parcă ţi-ai lega toate visele de el! Îl consideri aplanarea unei stări tensionate, împăcarea mult aşteptată în cazul unui conflict, răspunsul aducător de linişte după stres, un telefon de la omul de la care visai un semn. Ceea ce aşteptai de ceva vreme dar, din diverse motive, întârzia să ajungă la tine, iată că bate azi la poarta ta şi te face să te simţi împlinit, descoperind că toată aşteptarea a meritat.

Horoscop 8 martie 2020 – Balanță

Păstrează-ţi calmul şi nu începe să vezi în jur doar pericole şi duşmani, pentru că acestea sunt numai în imaginaţia ta. Ai putea exagera fără motiv gravitatea unei situaţii doar pentru că laşi gândirea negativă să te domine. Nu lua decizii tranşante pe care nu le vei putea schimba după aceea, pentru că nimic nu e atât de grav pe cât ţi se pare acum, pe moment. Lasă norul de furtună să treacă şi după aceea vei lua decizii. Acum, sub şocul evenimentului, ai putea face o alegere greşită, având impresia că totul e groaznic, deşi nu e!

Horoscop 8 martie 2020 – Scorpion

Priveşti la persoana iubită ca într-o oglindă pentru că el îţi seamănă în multe privinţe. Ceea ce vezi la el, ai şi tu, ce îi lipseşte lui, îţi lipseşte şi ţie, pentru că cine se aseamănă se adună. Îl iubeşti tocmai pentru că are ceva din tine, şi el e o proiecţie a propriilor tale calităţi şi defecte. A-l judeca, a-l critica, a-i reproşa cine ştie ce aspecte ar fi de fapt o auto-critică, pentru că, recunoaşte, şi tu faci la fel în situaţii similare. Fii indulgent cu jumătatea ta când greşeşte, pentru că nu merită nici ton agresiv, nici comentarii maliţioase. Tratează-l cu mai multă iubire şi bunătate, pentru că şi el ar face la fel cu tine.

Horoscop 8 martie 2020 – Săgetător

Ai ocazia să treci printr-un loc de care te leagă amintiri foarte plăcute şi de care îţi era dor. Poate e o călătorie peste hotare spre care te îndrepţi şi care repetă practic un itinerariu deja cunoscut, dar pe care ai visat meeu să-l refaci cândva. Nu te atrag locurile noi, necunoscute, ci acele localităţi în care se află oameni dragi ţie sau care ţi-au generat cu mult timp în urmă emoţii şi trăiri unice pe care doreşti să le reînvii cu această ocazie. Trecutul revine din nou în atenţie.

Horoscop 8 martie 2020 – Capricorn

Visai un nou început, ca şi cum nimic din ce ai fost sau ai experimentat înainte nu ar mai conta. Iată că şansa ţi se oferă acum, şi trebuie să te foloseşti de ea cu maximă încredere. Renaşti ca pasărea Phoenix din propria cenuşă, o iei de la capăt, dar nu renunţând la tot ce ai făcut anterior, ci folosind ceva din paşii deja parcurşi, dar schimbându-le rolul. E minunat să ai acum vise noi către care să vâsleşti cu energie maximă, pentru că sensul în care mergeai înainte nu te mai mulţumeşte şi vrei altceva. Du la capăt ceea ce acum abia începe: va fi o victorie deplină!

Horoscop 8 martie 2020 – Vărsător

Cei singuri şi trişti ar trebui să caute azi companiile numeroase, vesele, unde să se molipsească de bună dispoziţie. Nu sta în carapacea ta, cufundat în griji şi probleme, ci ieşi undeva cu cei dragi, cu copiii, pentru a te detaşa de toate. O simplă plimbare prin parc după orele de lucru sau o întâlnire cu prietenii la o bere ar avea efecte excelente asupra tonusului tău căci cineva trebuie să-ţi ridice moralul.

Horoscop 8 martie 2020 – Pești

Atmosfera este veselă în jurul tău, pentru că există un motiv de sărbătorit, dar tu nu te poţi integra acestei bune dispoziţii. Eşti cu gândul la cu totul alte probleme, deşi nu ar merita să le acorzi atâta atenţie. Ceilalţi te invită să te alături veseliei colective, dar faci opinie separată, pentru că tu consideri că nu e momentul să te distrezi când ai atâtea pe cap. Fă un efort să termini repede aceste chestiuni ca să-ţi mai rămână totuşi puţină vreme şi pentru divertisment alături de prieteni.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Zilnic

To Top