Connect with us
Horoscop 9 aprilie 2021. Morala zilei pentru zodii: minciuna are picioare scurte

Zilnic

Horoscop 9 aprilie 2021. Morala zilei pentru zodii: minciuna are picioare scurte

Horoscop 9 aprilie 2021 – morala zilei de astăzi pentru zodii este de fapt un proverb vechi românesc care sună cam așa: minciuna are picioare scurte. Nu mințiți dacă nu vreți să dezamăgiți și să cădeți în dizgrație.

Horoscopul zilei de vineri, 9 aprilie 2021

Vă prezentăm, în cele ce urmează, previziunile astrelor pentru fiecare zodie în parte, cu privire la ziua de vineri, 9 aprilie 2021. Nu a fost cea mai bună săptămână și există toate șansele să se încheie în dezechilibru pentru unele zodii. Iată care sunt predicțiile!

Zodia Berbec

Vă place să faceți pe misterioșii, însă treaba asta nu ține cu orice. S-ar putea să fiți nevoiți să suportați consecințe usturătoare ale acestei atitudini.

Zodia Taur

Nimic nu e mai frumos decât să fii sincer, onest, deschis și bine intenționat, mai ales în relația de cuplu. Din fericire, Taurii știu asta mai bine decât oricine, și tocmai de aceea au parte de echilibru în viață.

Zodia Gemeni

Gemenii au două personalități și sunt, de cele mai multe ori, predispuși la minciună. Le place să aibă mereu ceva ascuns, să fie misterioși, să ține anumite informații numai pentru ei. Aveți grijă să nu vă ardeți!

Zodia Rac

Pentru Raci ziua se anunță bună din toate punctele de vedere. Spre seară, o veste din familia extinsă s-ar putea să vă zdruncine puțin, dar veți înțelege ulterior că e de bine.

Zodia Leu

Leii sunt prea înfumurați ca să recunoască atunci când greșesc. Pentru că le-a mers o dată, de două ori, au impresia că nu trebuie să dea socoteală, și tocmai de aceea se vor arde tare.

Horoscop luna aprilie 2021

Zodia Fecioară

Fecioarele au parte de o zi cu haos, dar vor reuși să rămână pe poziție. Felul de a fi le va ajuta să treacă peste orice problemă.

Zodia Balanță

Ceva ce vi se întâmplă bun în prima parte a zilei vă va crea o stare de spirit extraordinară care se va menține așa pe tot parcursul zilei.

Zodia Scorpion

Aveți încredere în forțele proprii și nu dați înapoi de la planurile de viitor. Aveți toate datele să reușiți tot ce v-ați propus pentru acest an.

Zodia Săgetător

Sunteți în căutarea unei soluții care să vă ajute la organizarea pe termen lung. Din fericire, aveți parte de ajutorul persoanei iubite care are foarte mare încredere în voi.

Zodia Capricorn

Se prea poate să fiți invitați la o petrecere mare în familie, și se pare că nu prea aveți chef de asta. Din nefericire pentru voi, dacă-i musai, cu plăcere!

Zodia Vărsător

Un prieten apropiat vă dezamăgește și vă sfâșie inima tocmai pentru că ați avut mari așteptări de la el. Lăsați timpul să treacă, el vindecă tot.

Zodia Pești

O nouă relație apare la orizont și vă reamintiți cum este să simțiți fiorii dragostei. Dați curs acestor sentimente, sun fără egal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top