Connect with us

Zilnic

Horoscop Minerva 2 februarie 2021. Leii fac investiții mari, Balanțele se mută în casă nouă

Horoscop Minerva 2 februarie 2021. Luna februarie vine cu multă iubire și planuri de viitor pentru aproape toate zodiile. A doua zi din această lună debutează cu investiții din partea nativilor zodiei Leu, în timp ce Balanțele care au muncit la casă nouă, au acum ocazia să se mute, în sfârșit.

Horoscop 2 februarie Minerva 2021

Berbec

Permite-ți să trăiești așa cum își dorești și nu te mai preocupa de ce spun alții. Dacă ai nevoie de păreri, poți cere singur sfatul.

Taur

Simți nevoia să-ți închizi telefonul și să te deconectezi de toată lumea, însă știi bine că ai foarte multe de pus la punct. Poate ar trebui să te concentrezi pe muncă în perioada asta.

Gemeni

Ești foarte sensibil și nu-ți place nimic din ce ți se întâmplă. Ai impresia că până și persoana iubită are ceva cu tine, deși ea e ultima care ți-ar face rău.

Rac

Ești nerăbdător în ceea ce privește viața amoroasă. Vrei ca totul să se întâmple repede, însă nu merge așa. Lasă lucrurile să vină de la sine, dacă nu vrei probleme mai târziu.

Leu

Nativii zodiei Leu fac investiții mari astăzi. Poate plătesc avansul pentru o nouă locuință, sau poate își schimbă mașina. Ceva plăcut urmează să li se întâmple.

Fecioară

Te bucuri de niște momente unice în compania persoanei iubite cu care faci tot felul de planuri. E o perioadă frumoasă în viața ta și e bine să profiți la maximum de ea.

Balanță

Balanțele care au muncit în 2020 pentru o nouă locuință au toate șansele să se mute, în sfârșit. Așteptarea s-a terminat și se vor putea bucura de roadele muncii lor.

Citește și: Horoscop Minerva 1-7 februarie 2021. Energie maximă și emoții la început de lună

Scorpion

Dragostea și romantismul fac echipă bună astăzi pentru tine, iar asta te fac bucura nespus. Îți merge bine în general și tot ce trebuie să faci este să întreții totul.

Săgetător

Săgetătorii singuri vor avea parte de o surpriză astăzi, ceva cu adevărat total neașteptat. În a doua parte a zilei se vor ivi câteva cheltuieli neprăvăzute care le vor schimba puțin starea de spirit.

Capricorn

Pentru Capricorni se anunță o zi plină la birou. Au încă multă treabă de rezolvat, rămasă restantă de săptămâna trecută. Spre seară se vor bucura de compania unei persoane dragi.

Vărsător

Fă mai mult din ceea ce îți place. Meriți asta și trebuie să înveți să te bucuri de viață. Ai muncit mult în ultima vreme și este timpul pentru o pauză scurtă.

Pești

Este una din acele zile în care te supără toată lumea, dar nu pentru că ți-ar greși cu ceva, ci pur și simplu, ești tu morocănos și greu de mulțumit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top