Connect with us
Horoscop Nicoleta Svârlefus 8 martie 2020

Zilnic

Horoscop Nicoleta Svârlefus 24 august 2019 – Dezastru total în weekend

Horoscop Nicoleta Svârlefus 24 august 2019, realizat pentru toate zodiile, scrie StiriTV.ro.

Horoscop sâmbătă – Berbec

Se conturează mai multe călătorii pe distanțe scurte la sfârșitul acestei săptămâni. Esti pe picior de plecare si cu greu ceilalti iti pot înfrâna elanul. Fii prudent si călătorește cu atentie, indiferent de mijlocul de locomotie ales.

Comunicarea cu ceilalție ste foarte accentuată, existând riscul să spui prea multe din viața ta personală și profesională. rezumă-ți dialoguri la banalități și evită să oferi altora sfaturi și soluții, decât la cererea lor expresă.

Horoscop sâmbătă – Taur

Finalul acestei saptamani iti aduce in atentie bugetul de venituri si cheltuieli. Tendinta de a cheltui mult este la cote inalte si ar trebui sa fii mai precaut. Posibil să cheltuiești sume importante de bani pentru cineva din familie, pentru partenerul de viață sau pentru cei de afaceri.

Se recomandă prudență și discernământ. Subiectivismul este accentuat, așa încât rezumă-te la strictul necesar. Dialoguri improtante pe tema banikor și bunurilor comune cu ceilalți.

Horoscop sâmbătă – Gemeni

Foarte usor ti se schimba starile de spirit zilele acestea. Ba ai chef sa te implici in cat mai multe treburi, ba te razgandesti la mijlocul actiunii si ii lasi pe toti balta.

Horoscop Nicoleta Svârlefus - Tsunami de vești proaste pentru 4 zodii

Horoscop Nicoleta Svârlefus – Tsunami de vești proaste pentru 4 zodii

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici pentru final de an. Din septembrie, multe zodii vor avea parte de schimbări majore

Controleaza-ti reactiile si lasa combativitatea deoparte. Este vremea să te relaxezi și să trasezi planuri noi de viitor. Contextul astral te predispune la ganduri si concluzii eronate, asa incat detaseaza-te si bucura-te de weekend.

Horoscop sâmbătă – Rac

În zilele acestui final de săptămână ești emotiv, retras si cu greu se poate relationa cu tine. Ar fi bine sa rezervi momente de singuratate si de odihna. Prudență la sanatatea aparatului respirator, deoarece esti predispus la afectiuni deosebite.

Pe de alta parte, in umbra dusmanii ascunsi – mai ales cei din domeniul porfesional – croiesc actiuni care iti sunt nefavorabile. Dumincă te vei simți mai bine, însă nu forța nota și ocupă-te numai de sufletul și nevoile tale reale.

Horoscop sâmbătă – Leu

Prietenii te provoaca mult si bine in acest weekend. Sunt posibile discutii aprinse si activarea conflictelor mai vechi. Recomandabil este sa renunti la persoanele considerate pana nu demult prieteni sau protectori, care te necajesc cand te astepti mai putin.

Sunt momente favorabile pentru a te gandi pe indelete, in taina, la noi planuri de viitor, alaturi de oameni care chiar te merita. Depinde numai de tine cum îți gestionezi toate tipurile de relații.

Horoscop sâmbătă – Fecioară

Finalul acestei săptămâni îți aduce în preajmă multă lume, atât în mediul familial, cât și în mediul profesional în funcție de logica situațiilor în care te afli. Esti pus pe cearta, comunicarea este viciata, iar de aici si pana la conflict deschis este doar un pas.

Fii prudent, tine-ti firea si fii intelegator cu ceilalti. Unii chiar te apreciază și îți urmăresc atent vorbele, gesturile, reacțiile. Relaxează-te și ai mai multă încredere în forțele tale!

Horoscop sâmbătă – Balanță

Sfarsitul acestei saptamani anunta vesti din strainatate. Poate fi vorba despre o calatorie planificata mai demult, care acum fie se amana, fie este nevoie sa cheltuiesti mai mult pentru aceasta.

Se recomandă prudență daca pleci zilele acestea, deoarece exista un risc crescut de neplaceri la drum. Comunicarea este deficitară. Ascultă mai mult și vorbește mai puțin. De mare folos îți sunt activitățile culturale.

Horoscop sâmbătă – Scorpion

Chestiunile financiare legate de parteneriate si colaborari alcatuiesc tema principala din acest final de săptămână. Vei fi nevoit sa revizuiesti platile facturilor, taxelor sau impozitelor, insa pot intra in discutie si plati de pe urma gafelor partenerului de viata, celor de de afaceri sau colaboratorilor.

Tot ce tine de documente, discutii importante, decizii pe termen lung, sunt supuse rasturnarilor de situatie cand te astepti mai putin. Privește dincolo de aparențe!

Horoscop sâmbătă – Săgetător

Provocarile dinspre partenerul de viata, de afaceri sau dinspre colaboratori iti creeaza multe si marunte neplaceri la finalul acestei saptamani. Foarte usor se pot rupe colaborari vechi, iar in cazul partenerului oficial de viata se poate ajunge iremediabil la divort.

Gâlceava poate porni de la mentalități și filozofii de viață diferite. Însă, și relațiile cu străinătatea, călătoriile sau studiile pot intra în discuții aprinse cu ceilalți.

Horoscop sâmbătă – Capricorn

Activitatea profesionala te solicita si zilele acestea. Plus activitățile de rutină ale casei. La serviciu exista multe tensiuni intre colegi, sefii sunt de negasit, iar sarcinile de lucru sunt foarte multe.

Dozeaza-ti eforturile, ocupa-te de prioritati si evita implicarea in treburile altora. Sanatatea intregului organism este vulnerabila, de aceea rezerva-ti momente de odihna si ingrijiri speciale. Nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale, pe cat posibil.

Horoscop sâmbătă – Vărsător

Astrele iti propun petreceri si distractii alaturi de cei dragi. Cu toate ca izul conflictului pluteste in aer, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa depasesti momentele tensionate. Traversezi o perioada in care relatiile sentimentale se pot reconfigura sau finaliza definitiv.

Și relatiile cu copiii pot pune niscai probleme. Detașează-te de tot și toate! Bucură-ți sufletul cu activități plăcute specifice unui hobby.

Horoscop sâmbătă – Pești

Weekend-ul anunta treburi gospodaresti. Verifica atent toate ungherele spatiului locativ, pentru ca pot exista avarii greu de depistat si remediat.

Exista varianta să-ți schimbi locuinta, sa achizitionezi bunuri patrimoniale, insa rezuma-te doar la planuri si lasa cheltuielile necesare pentru o alta perioada mai buna. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, de aceea fii foarte prudent. Multe controverse și situații-surpriză în plan familial și domestic.

Horoscopul zilei de 24 august scris de Nicoleta Svârlefus pe site-ul Astrocafe.ro.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top