Connect with us
Horoscop TAROT ZILNIC JOI 14 MAI 2020. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

Zilnic

Horoscop TAROT ZILNIC JOI 14 MAI 2020. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii. 

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de JOI 14 MAI 2020 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot zilnic BERBEC

Steaua

Te-ai trezit cu un spirit luminos, plin de viata, care va indeparta orice urma de nor din mintea ta. Acum este momentul sa rezolvi acele probleme de care iti era frica sa te apropii. Nu sta prea mult pe ganduri, este una din acele zile cand poti reusi tot ce ti-ai propus. 

Horoscop tarot zilnic TAUR

Regina de cupe (inversata)

Aceasta carte simbolizeaza securitatea, calmul, intuitia, compasiunea. Daca apare inversata, cartea atrage atentia asupra tradarii, imoralitatii. O persoana in care ai incredere poate sa-si arate adevarata fata. Sau poate fi cineva care ofera prea putin intr-un parteneriat fata de cat doreste sa primeasca. Se recomanda precautie.

Horoscop tarot zilnic GEMENI

2  de cupe 

Cartea simbolizeaza iubirea, parteneriatul, atractia, relatia. Este vremea sa dedici mai mult timp relatiei, sa te bucuri de prezenta celor dragi. Cand doua cupe se consuma impreuna, e mai multa veselie. Aura combinata a celor doi parteneri genereaza energie pozitiva, bucurie. 

Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top