Connect with us
Horoscop tarot zilnic JOI 2 APRILIE 2020. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

Zilnic

Horoscop tarot zilnic JOI 2 APRILIE 2020. Inspiratie mistica pentru calatoria vietii tale

Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii. 

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de JOI 2 APRILIE 2020 pentru fiecare zodie!

Horoscop tarot zilnic BERBEC

Regina de bate (inversata)

Cartea sugereaza exuberanta, caldura, vibratia, determinarea. Daca iti apare inversata, cartea transmite mesajul geloziei sau al manipularii. Fie tu esti cel care manipuleaza, fie cineva incearca sa te joace pe degete. Indiferent cum ar sta lucrurile, astfel de comportament nu ajuta intr-o relatie, fie ca este de de dragoste, de prietenie sau are legatura cu locul de munca.

Horoscop tarot zilnic TAUR

Regele de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza autoritatea, adevarul, gandirea limpede, puterea intelectuala. Daca iti apare inversata cartea sugereaza favoritismul si nepotismul la locul de munca. Nu e chiar o competitie fair-play ceea ce urmeaza, deci ai grija cui dezvalui proiectele sau ideile tale.

Horoscop tarot zilnic GEMENI

Spanzuratul

Toata lumea poate deveni victima prejudecatilor si a interpretarilor gresite. Nu lasa acest luru sa te opreasca din actiunile tale. Nu renunta la ceea ce conteaza pentru tine. Da, poti fi dezamagit, dar nu te elibereaza de obligatia de a corecta situatia. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top