Connect with us

Zilnic

Horoscop zilnic 3 martie 2021. Dintre toate zodiile, Scorpionului i se ridică vălul de pe ochi

Ziua de miercuri vine cu surprize grozave pentru mai multe zodii. Horoscop 3 februarie complet, află de aici ce energii îți influențează zodia.

Fiecare nativ are un mic hop de trecut în această zi. Pentru unii se dovedește un mare succes, însă alții o duc greu.

Berbec

Simti ca nu mai ai rabdare pana la finalizarea unui proiect foarte importat si esti aproape de a ceda psihic. Ti-ar prinde bine o discutie cu un superior pentru a-ti aminti cat de important este proiectul si de ce merita efortul depus. Nu ezita sa ceri ajutorul unui coleg pentru a te asigura ca totul va fi dus la bun sfarsit.

Taur

Astazi vei avea timpul necesar pentru a finaliza un proiect inceput in urma cu mai mult timp, dar de care nu te-ai putut ocupa asa cum ar fi trebuit. Spre seara vei avea parte de momente placute in compania mai multor persoane dragi.

Gemeni

Vestile bune vin din afara orasului tau. Poate fi vorba despre o invitatie intr-un loc special sau despre anuntul unei eveniment important pentru familie. Important este sa nu ratezi niciun telefon primit azi.

Rac

O persoana cu functie inalta te-a laudat si nimic nu te poate face sa iti stergi zambetul de pe fata. Trebuie doar sa ai grija sa nu stai foarte mult timp cu capul in nori si sa uiti de sarcinile zilnice. Nu ai vrea sa vezi reactia sefului cand nu iti faci treaba.

Leu

Astazi esti foarte visator. In loc sa te preocupi de locul de munca tu visezi deja la concediul din vara si incepi sa iti faci planuri. Nu este un lucru rau, insa incearca sa nu exagerezi si sa nu uiti ca trebuie sa finalizezi un proiect destul de mare si pretentios.

Fecioară

Astazi vei lua parte la un eveniment la care vor participa mai multe persoane. Este posibil sa fie nevoie sa faci un drum la o institutie de stat pentru a rezolva anumite aspecte ale unei probleme. Tot astazi vei avea foarte mult de lucru acasa, deoarece ai ignorat activitatile casnice in ultima vreme si s-au strans cam multe.

Balanță

Ai foarte multe idei si ar fi timpul sa le pui in practica. Daca situatia financiara nu iti permite sa incepi un proiect, cere un imprumut unei persoane de incredere deoarece nu trebuie sa irosesti aceasta sansa. De asemenea, poti transmite mai departe ideile tale, insa asigura-te ca nu ti le fura nimeni.

Scorpion

Incearca sa eviti ajutorul colegilor de la locul de munca, deoarece acestia pot sa te lase sa te descurci singur cand iti va fi mai greu. Propriile forte sunt singurele pe care te poti baza si avand in vedere ca ziua va fi una destul de agitata nu te astepta ca pe seara sa fii in stare sa iesi in oras cu prietenii.

Săgetător

Daca ai copii, asteapta-te sa iti ceara ceva astazi. Poate fi vorba despre o suma mai mare de bani sau despre o favoare. In cazul in care nici nu ai copii, nici nu esti casatorit ziua ta va fi una plina de munca. Proiectele de la birou sunt pe ultima suta de metri si trebuie sa le oferi mai multa atentie.

Capricorn

Ai rezolvat un conflict intre doi cunoscuti si acum esti vazut ca un erou in cercul de prieteni si chiar si la birou s-a auzit de acest lucru. Sincer? Ai putea sa te obisnuiesti cu acest statut de erou, insa ai grija sa nu te prinda foarte rau si sa iti fie greu sa revii cu picioarele pe pamant.

Vărsător

Vei lua parte la cateva discutii importante, insa incearca sa iti pastrezi cumpatul chiar daca tema nu este pe placul tau. Daca vei spune ceva ce nu trebuie, risti sa strici relatiile bune cu anumite persoane si ar fi bine sa nu spui ceea ce gandesti, desi de obicei este bine sa o faci.

Pești

Nu uita ca ce isi face omul cu mana lui este lucru bun facut, asa ca nu mai cere favoruri celor din jur si rezolva-ti singur problemele. Poate asa vei realiza ca esti mult mai bun decat credeai si poti face lucruri despre care nu credeai ca vei reusi vreodata sa le faci.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top