Connect with us
Horoscop zilnic 8 iunie 2019 Nicoleta Svârlefus - Probleme în relația de cuplu

Zilnic

Horoscop zilnic 8 iunie 2019 Nicoleta Svârlefus – Probleme în relația de cuplu

Horoscop zilnic 8 iunie 2019 realizat de Nicoleta Svârlefus. Horoscopul zilei de sâmbătă aduce probleme în cuplu pentru cei din zodia Pești.

Horoscop zilnic 8 iunie 2019 – Berbec

Sambata se anunta distractii, peripetii, dar si conexiuni amoroase. Cu persoana iubita este greu sa te intelegi deocamdata, asa incat evita explicatiile sau discursurile delicate. Un hobby te poate ajuta sa te relaxezi si sa-ți redea pofta de viata.

Duminica este potrivita pentru odihna, dar se pare ca nu vei avea parte de ea. Treburile de la serviciu iti vor solicita atentia si eforturile. Sau cele casnice! Oricum, cuvantul de ordine este munca si implicatiile ei.

Horoscop zilnic 8 iunie 2019 – Taur

Finalul acestei saptamani este potrivit treburilor gospodaresti, dar si relatiilor cu familia. Este nevoie de eforturi din partea ta pentru a ajunge la un consens cu familia vizavi de patrimoniu sau chestiuni ce privesc spatiul locativ.

Tine cont si de sfaturile celor dragi! Cineva din familie poate avea probleme de sanatate si sa-ti ceara ajutorul. Duminica, relatiile sentimentale si cele cu copiii devin tensionate si se vor reitera subiecte nelămurite.

Horoscop zilnic 8 iunie 2019 – Gemeni

Calatoriile pe distante scurte ar fi propunerea astrelor pentru acest weekend. Este posibil sa mergi in vizita la rude sau prieteni pentru a-i ajuta.

Fie ca pleci in scop turisitc, fie in orice alte scopuri, fii prudent, deoarece neprevazutul iti poate crea neplaceri. Gandirea si comunicarea sunt distorsionate, astfel incat fii prudent în vorbe. Duminica, familia si treburile casnice te vor solicita din plin. Aduna-i pe cei dragi la o masa festiva.

Citește și: Vremea în Weekend! Prognoza meteo 7-9 iunie. Cod galben până luni

Horoscop zilnic 8 iunie 2019 – Rac

La sfarsitul acestei saptamani, chestiunile legate de banii castigati din munca proprie vor predomina. Se pare ca esti nemultumit de veniturile tale si cu greu deslusesti din ce vei castiga bani pe viitor.

Evita speculatiile, imprumuturile sau cheltuielile nefondate. Deocamdata ai sanse si noroc la banii si bunuri suficient. Duminica s-ar putea sa primesti vizite de la rude sau prieteni sau tu sa fii nevoit sa mergi la acestia. Controversele vor fi prezente.

Horoscop zilnic 8 iunie 2019 – Leu

Weekend-ul acesta este potrivit pentru a te ocupa doar de tine. Iti sunt favorizate tratamentele cosmetice, sedintele de masaj, exercitiile fizice sau alte activitati ce vizeaza sanatatea si intretinerea corpului tau.

Citește și: Horoscop de weekend 8 – 9 iunie 2019. Discuții aprinse în familie pentru două zodii

Duminica, se pare ca vei dori sa iesi la cumparaturi, insa finantele disponibile lasa mult de dorit. Rezuma-te la strictul necesar deocamdata. Starile tale de spirit sunt fluctuante si de aici au de suferit si relatiile cu ceilalti.

Horoscop zilnic 8 iunie 2019 – Fecioară

Sambata esti destul de sensibil, emotiv si fara chef. Sunt momente bune pentru retragere din forfota cotidiana, singuratate sau plimbari in aer liber.

Recomandabil este sa-ti indrepti atentia si eforturile doar catre propria ta persoana si sa-i lasi in pace pe ceilalti. Sanatatea este vulnerabila. Evita tratamentele alopate si imbratiseaza-le pe cele naturiste. Duminica te vei simti mai bine. Planifica-ti o dieta de sezon și mai multa miscare in aer liber.

Horoscop zilnic 8 iunie 2019 – Balanță

Prima parte a acestui weekend este favorabil intalnirilor si dialogurilor cu prietenii. Este posibil sa fii invitat la evenimente sociale deosebite in care ochii si urechile celorlalti sa fie atintite asupra ta.

Totusi, reuniunile cu multa lume te obosesc, astfel că deslușești cu greu ce vor ceilalti de la tine. Duminica vei avea nevoie de odihna, refacerea fortelor vitale si mult aer proaspăt. Rezervă momente de singuratate si odihnă.

Horoscop zilnic 8 iunie 2019 – Scorpion

Sfarsitul acestei saptamani te va aduce in prim-planul vietii sociale. Ori esti nevoit sa participi la reuniuni cu persoane importante, ori pur si simplu mergi la un eveniment monden unde devii repede o mică vedetă.

De retinut ca foarte usor pot aparea situatii neplacute legate de imaginea ta in fata celorlalti sau legate de statutul tau social. Duminică, se anunta intalniri sau dialoguri interesante cu prietenii.

Horoscop zilnic 8 iunie 2019 – Săgetător

Sambata esti interesat de filozofie, religie sau discipline spirituale. Se pare ca vei avea cu cine sa dezvolti aceste subiecte, respectiv cu persoane interesante, unele chiar din afara tarii. Culturile si civilizatiile straine pot intra in sfera ta de interes.

Te poti gandi la calatorii indepartate, dar deocamdata vor ramane la stadiul de ganduri. Duminica, parca toata lumea isi doreste compania ta. Sunt posibile altercatii, de aceea fii prudent.

Horoscop zilnic 8 iunie 2019 – Capricorn

Prima zi a weekend-ului este favorabila verificarii bugetului, achitarii facturilor si dialogurilor legate de bani si bunuri administrate in comun cu altii. Fii prudent si evita datoriile, creditele sau speculatiile financiare.

Ai sanse mai mare vizavi de castigurile din munca proprie, astfel incat nu te baza pe cele ale altora. Duminica este potrivita pentru vizionarea unei piese de teatru, a unui film bun sau participarii la reuniuni pe teme spirituale.

Horoscop zilnic 8 iunie 2019 – Vărsător

La finalul acestei saptamani, astrele iti recomanda sa te ocupi pe indelete de partenerul de viata, de cei de afaceri sau de colaborarile si proiectele desfasurate in comun cu altii. Sunt posibile reprosuri, dialoguri contradictorii si dezvaluiri interesante.

Fii precaut, asculta ce ti se spune si evita deciziile pripite. Duminica este nevoie sa-ti indrepti eforturile catre capitolul financiar, in speta catre verificarea datoriilor sau a banilor si bunurilor comune cu altii.

Horoscop zilnic 8 iunie 2019 – Pești

Sambata, activitatile din sfera profesionala iti vor da batai de cap. Rutina si repetitia actiunilor nu iti este pe plac, dar cu putin efort vei depasi totul cu bine. Sănătatea este vulnerabilă. Respectă o dieta, mergi mai des la plimbare si odihneste-te suficient. Duminica intervin chestiuni parteneriale.

Nemultumirile există, partenerul de viata este distant, iar celelalte colaborari ale tale necesita revigorare. Detaseaza-te si ocupa-te mai mult de sufletul tau!

Horoscopul zilnic oferit de Astrocafe, astrolog Nicoleta Svârlefus.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top