Connect with us
Sfatul zilei 11 martie 2019. Berbecii se pierd în mulțime

Zilnic

Sfatul zilei 11 martie 2019. Berbecii se pierd în mulțime

Citește sfatul zilei de 11 martie 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 11 martie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Ai grijă pe unde umbli, căci riști să te pierzi între atâția oameni, adică să nu ieși în evidență cu nimic. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Îți faci prea multe probleme cu referire la bani și nu vei ajunge niciunde cu atâtea bătăi de cap. Numărul norocos al zilei: 6.

GEMENI: Cu vorba bună poți calma spiritele, mai ales că multe persoane din preajma ta se plâng de anumite lucruri. Numărul norocos al zilei: 7.

RAC: Dacă te împiedică anumite situații să mergi mai departe, ar fi bine să nu forțezi mâna destinului și să stai pe loc. Numărul norocos al zilei: 8.

Sfatul zilei 11 martie 2019. Berbecii se pierd în mulțime

Sfatul zilei 11 martie 2019. Berbecii se pierd în mulțime

LEU: Primești un sfat mobilizator și asta e tot ce îți lipsea într-o zi de duminică atât de frumoasă. Numărul norocos al zilei: 9.

FECIOARĂ: Nu te mai raporta la alții și nu te hrăni cu energii negative venite din toate părțile. Numărul norocos al zilei: 10.

BALANȚĂ: După un hop, vine alt hop. Pregătește-te temeinic pentru o serie de situații dificile. Numărul norocos al zilei: 11.

SCORPION: Nu aștepta fără să faci nimic pentru ceea ce știi că meriți. Pune-te pe picioare și dă-i înainte! Numărul norocos al zilei: 13.

SĂGETĂTOR: Nu pune la suflet conflictele dintre generații, dintre oamenii care îți dau târcoale și te văd inferior. Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN: Se spune că cine se aseamănă, se adună. Poate că prin prisma acestui proverb reușești să înțelegi multe adevăruri. Numărul norocos al zilei: 2.

VĂRSĂTOR: Aruncă o privire înapoi și bucură-te de viață cu ceea ce ai acum. Este momentul să fii fericit. Numărul norocos al zilei: 3.

PEȘTI: Veștile de departe te pun pe gânduri. Trebuie să accepți și lucrurile rele care se petrec în viață. Numărul norocos al zilei: 4.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top