Sfatul zilei 18 februarie 2019. 2 zodii gustă victoria

17.02.2019
Sfatul zilei 18 februarie 2019. 2 zodii gustă victoria

Citește sfatul zilei de 18 februarie 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 18 februarie 2019 pentru fiecare zodie

Citește și: Horoscop zilnic, luni, 18 februarie 2019 Cum încep săptămâna zodiile

BERBEC: Lasă toate grijile deoparte și ieși în oraș. Azi e ziua în care trebuie să te debarasezi de toate necazurile. Numărul norocos al zilei: 8.

TAUR: Te lași condus de niște sentimente confuze și asta nu e tocmai în regulă. Ai grijă la ce decizii iei astăzi. Numărul norocos al zilei: 2.

GEMENI: Nu te mai strădui să înțelegi anumite lucruri pentru care încă nu ești pregătit. Numărul norocos al zilei: 7.

RAC: Lasă-i pe cei din jur să creadă că acționezi cu un scop ascuns. Așa își crești faima. Numărul norocos al zilei: 9.

LEU: Potolește-te și nu îi mai înțepa pe cei din jur cu opiniile tale ușor piperate. Numărul norocos al zilei: 10.

FECIOARĂ: Trebuie să te pregătești psihic pentru o săptămână grea. Numărul norocos al zilei: 6.

BALANȚĂ: Totul se intensifică și ai parte de momente care mai de care mai complicate emoțional. Numărul norocos al zilei: 1.

SCORPION: Regretele nu își au locul acum, cel puțin nu în situația fericită în care te afli. Numărul norocos al zilei: 2.

Nu rata: Trei astrologi o singură concluzie: Horoscop săptămâna 18 – 24 februarie 2019

SĂGETĂTOR: Păzește-ți bine banii că vin oameni care îți cer tot felul de favoruri și nu sunt tocmai de încredere. Numărul norocos al zilei: 6.

CAPRICORN: Iubește, arată că ai și tu un suflet, că nu ești rigid în momentele de sensibilitate supremă. Numărul norocos al zilei: 13.

VĂRSĂTOR: Te faci ca plouă într-o situație în care ar trebui să pui punctul pe i. Lasă totul în urmă și asumă-ți opiniile. Numărul norocos al zilei: 4.

PEȘTI: Nu lăsa pe nimeni să îți strice buna dispoziție. Ai nevoie de oameni minunați lângă tine. Numărul norocos al zilei: 11.