Connect with us
Sfatul zilei 2 aprilie 2019. O zodie se trezește într-un triunghi amoros

Zilnic

Sfatul zilei 2 aprilie 2019. O zodie se trezește într-un triunghi amoros

Citește sfatul zilei de 2 aprilie 2019 și află cum începe săptămâna pentru tine. O zodie de pământ se trezește într-un triunghi amoros.

Sfatul zilei 2 aprilie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Nu căuta nod în papură celor din jur. Te vei trezi și tu cu tot felul de observații dacă nu te oprești și nimeni nu te va mai scoate. Numărul norocos al zilei: 10.

TAUR: Te trezești într-o relație și primești acuzații care mai de care mai ciudate. Iești din acest triunghi vicios. Numărul norocos al zilei: 1.

GEMENI: Eforturile tale nu sunt zadarnice. Reușești să impresionezi până și pe cel mai sceptic om cu rezultatele muncii tale. Numărul norocos al zilei: 2.

RAC: Nu te culca pe o ureche. Vezi că dă rezultate munca ta, dar nu trebuie să te oprești aici. Numărul norocos al zilei: 3.

LEU: Iese leul din tine în cele mai nepotrivite momente. Abține-te de la comentarii răutăcioase. Numărul norocos al zilei: 9.

FECIOARĂ: Nu le știi pe toate și trebuie să recunoști asta. Azi primești niște lovituri de la viață care erau necesare. Numărul norocos al zilei: 4.

BALANȚĂ: Nu te uita în trecut. Nu trăi în trecut, ci în prezent. Ai atâtea lucruri minunate în jurul tău și e păcat sî nu te bucuri de ele. Numărul norocos al zilei: 8.

SCORPION: Pornești la drum cu speranțe mari și asta e tot ce contează pentru tine acum. Numărul norocos al zilei: 5.

SĂGETĂTOR: Du până la capăt munca pe care ai început-o. Dovedește-ți că poți. Numărul norocos al zilei: 7.

CAPRICORN: Cine nu știe ce e în sufletul tău nu are dreptul să te judece. Nu te mai lăsa în fața tuturor. Numărul norocos al zilei: 11.

VĂRSĂTOR: Ai în fața ta o oportunitate nouă din punct de vedere carieristic. Profită de ea! Numărul norocos al zilei: 13.

PEȘTI: Cineva îți dă o informație pe care nu ai idee cum să o gestionezi. Cercetează. Numărul norocos al zilei: 6.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top