Connect with us
Sfatul zilei 20 februarie 2019. Acești nativi sunt în fața unei situații greu de controlat

Zilnic

Sfatul zilei 20 februarie 2019. Acești nativi sunt în fața unei situații greu de controlat

Sfatul zilei 20 februarie 2019. Sfaturi și recomandări pentru fiecare zodie în parte. Două zodii sunt sfătuite să-și revizuiască comportamentul. Citește sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nativii în Berbec trebuie să aibă grijă la bani. Nu achiziționați lucruri de care nu aveți acum nevoie. Vor veni zile în care veți avea nevoie de bani și nu este un moment bun pentru a vă îndatora. Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Azi nu ai o stare de spirit prea bună. Simți nevoia permanentă de a te izola. Te încarcă și te nemulțumește orice se întâmplă în jurul tău. Încearcă să faci ceea ce te bucură. Numărul norocos al zilei: 9.

Citește și: Horoscop 20 februarie 2019 – Zodia care-și dă testul azi

SFATUL ZILEI GEMENI

Ești cuprins de o stare de melancolie. Ți-e dor de persoane care sunt la distanță și oricât de mult comunici prin intermediul telefonului sau al internetului parcă nu e suficient. Deocamdată nu poți face mai mult de atât, pentru că timpul nu îți permite. Toate l timpul lor! Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI RAC

Ești într-o formă de zile mari! Orice problemă se ivește, găsești rapid soluțiile. Orice întrebare îți este adresată, știi deja răspunsul. Forma ta bună poate atrage invidia celor din jur, dar tu vezi-ți de treaba ta. Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Revino cu picioarele pe Pământ! Tot ce faci te raportezi la trecut. Însă nu este așa. Ai evoluat, ești un om mai matur, mai bun. Gândește limpede și acționează raportându-te la prezent. Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Ești încărcat psihic și parcă nimic nu te poate scoate din această stare. Nici nu vei reuși atât timp cât stai în preajma oamenilor care au probleme, care sunt depresivi. Caută să te alături grupurilor cu oameni veseli și pozitivi. Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Un val de evenimente năvălește peste tine! Păstrează-ți calmul și încearcă să acționezi cu răbdare și diplomație. Data viitoare fii mai prudent, pentru a evita astfel de situații. Numărul norocos al zilei: 22.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Mediu din care faci parte nu este deloc potrivit. Nu ești productiv, nu îți poți îndeplini sarcinile din cauza atmosferei apăsătoare. Nu-ți pierde curajul, pentru că tu poți face multe. Numărul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Ai o greutate pe suflet și asta se observă și la exterior! Îți vine să plângi din orice și te sensibilizează totul în jurul tău. Tu nu ești așa! Schimbă-te! Numărul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Nu lua decizii la nervi! Calmează-te și analizează orice situație la rece. Pune stop atunci când nu mai poți, pentru că viața nu se termină aici. Numărul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Nu pune gaz pe foc! Nimerești într-un mediu în care toată lumea are nervi și este violentă. Încearcă să fii un factor liniștitor. Aplanează conflictele atunci când o poți face! Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Dai piept cu unele situații, dar tot ce trebuie să faci este să respecți regulile. În caz contrar poți atrage sacțiuni, amenzi sau alte măsuri mai dure. Fii un exemplu pentru cei din jur și respectă regulile! Numărul norocos al zilei: 8.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top