Connect with us
Sfatul zilei 23 martie 2019. Zodiile pândite de pericol

Zilnic

Sfatul zilei 23 martie 2019. Zodiile pândite de pericol

Citește sfatul zilei de 23 martie 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt nativii care se află în pericol astăzi.

Sfatul zilei de 23 martie 2019 pentru fiecare zodie

BERBEC: Nu mai pune sare pe rană. Nu are sens să îți amintești astăzi de lucruri care nu merg în viața ta. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR: Azi ești în pericol major dacă nu accepți regulile jocului făcute de cei de care depinde soarta ta. Alege înțelept. Numărul norocos al zilei: 13.

GEMENI: Nu îi lăsa pe ceilalți să îți strice starea. Ai suficiente motive pentru care să te bucuri. Așadar, concentrează-te asupra lucrurilor frumoase din viața ta. Numărul norocos al zilei: 2.

RAC: Te apucă dorința de a reamenaja locuința, dar uită-te și tu la vremea de afară. Mai așteaptă puțin! Numărul norocos al zilei: 1.

Citește și:

  1. Horoscop luna aprilie 2019 – Jupiter vine cu șanse nesperate
  2. Anca Dimancea Horoscop Chinezesc aprilie 2019 ”Intrăm într-o zonă conflictuală”
  3. Horoscop Oana Hanganu pentru a doua parte a lunii martie 2019
  4. Horoscop 21 martie 2019 – Prima zi de primăvară aduce 3 probleme zodiilor

LEU: Nimic și nimeni nu îți taie cheful de distracție. Bucură-te de această zi, chiar dacă e geroasă. Numărul norocos al zilei: 3.

FECIOARĂ: Te uiți la oamenii din jurul tău cu alți ochi. Descoperi niște lucruri destul de complicat de înțeles, dar până la urmă le asimilezi tu cumva. Numărul norocos al zilei: 4.

BALANȚĂ: Te integrezi într-un grup social nou și tare îți place noul tău rol. Ține-o tot așa. Numărul norocos al zilei: 6.

SCORPION: E o plăcere să pierzi vremea alături de oamenii tăi dragi. Bucură-te de prezența acestora în viața ta. Numărul norocos al zilei: 7.

SĂGETĂTOR: Ești conștient că orice conflict se poate termina cu bine. Fă un efort azi și cere-ți iertare de la acea persoană. Numărul norocos al zilei: 10.

CAPRICORN: Visezi la un nou job, dar faci ceva în acest sens? Pune-te pe treabă. Numărul norocos al zilei: 11.

VĂRSĂTOR: Nu te aștepta la mari minuni, la miracole în viața ta din punct de vedere financiar. Mulțumește-te cu ce ai. Numărul norocos al zilei: 9.

PEȘTI: Ai nevoie de o escapadă, dar vremea de afară te pune în pericol. Mai bine stai în casă și programează o excursie pentru altă zi. Numărul norocos al zilei: 8.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top