Connect with us
Zodia care trebuie sa faca de urgenta o analiza sufleteasca. Citeste sfatul zilei de 3 mai 2019!

Zilnic

Zodia care trebuie sa faca de urgenta o analiza sufleteasca. Citeste sfatul zilei de 3 mai 2019!

Sfatul zilei de 3 mai 2019: Gemenii trebuie sa se priveasca in suflet cu maxima sinceritateHoroscop 3 mai 2018. Zi norocoasă pentru 4 zodii

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Cu tine sau fara tine poate parea acelasi lucru pentru prietenii tai asta pana isi dau seama de importanta ta atunci cand lipsesti. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu iti place cand cineva are impresia ca esti un robot care poate face lucrurile la foc automat. Impune-te si spune-le ca nu ai de gand sa fii mereu pus la zid. Nu totul se face batand din palme. Numarul norocos al zilei: 22.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

O privire in sufletul tau este tot ce iti trebuie acum, cand traiesti niste momente destul de complicate din punct de vedere emotional. Cauta cauza necazurilor tale in tine. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Unii iti spun ca esti aerian cand tu, de fapt, esti doar plictisit de viata. Nu ai chef de nimeni si de nimic si este dreptul tau sa alegi ce faci. Numarul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Daca tot incepi saptamana cu zambetul pe buze, ofera-le din veselia ta si celorlalti. Nu te zgarci la a oferi afectiune si intelegere. Numarul norocos al zilei: 18.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Daca vrei sa te desparti de un loc care iti face rau, o poti face azi. Este o zi numai buna sa indepartezi toate sursele suferintei tale. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Te bucura sa vezi cum in jurul tau oamenii sunt multumiti de munca pe care o fac. Pentru tine asta inseamna sa ai un model in viata: sa inveti din reusitele altora, ceea ce e bine. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Pot aparea situatii neprevazute in calea ta, asa ca pregateste-te din timp cu toate argumentele de care dispui. Informeaza-te inainte sa o dai in bara. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Abia ce ai incheiat un capitol sentimental ca ai inceput sa ai batai de cap cu noua persoana care ti-a ocupat inima. Nu te arunca daca nu simti ca nu merita. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Sa stii ca din nimic se pot intampla multe, inclusiv conflicte puternice. Fii cu bagare de seama cand te contrazici cu cineva pe chestii minore. Unele persoane sunt ceva mai sensibile si se simt atacate. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Inarmeaza-te cu rabdare, caci nervii tai pot fi intinsi la maxim acum cand nu ai nevoie de agitatie in jurul tau. Daca simti ca pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti, paraseste incinta. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Anumite lucruri banale pe care le-ai ignorat, carora nu le-ai dat importanta, iti vin acum in cale si te fac sa intelegi mesajul ascuns ce trebuia sa il constientizezi. Profita de aceasta oportunitate. Numarul norocos al zilei: 28.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top