Connect with us
Zodia care va trece printr-o mare DEZAMĂGIRE în prima parte a anului 2019

Horoscop

Zodia care va trece printr-o mare DEZAMĂGIRE în prima parte a anului 2019

Prima parte a anului 2019 se anunţă a fi una destul de dificilă pentru aceşti nativi, care vor cunoaşte o mare dezamăgire.

Undeva în primele trei luni are anului, aceşti nativi ar putea suferi o trădare în dragoste sau ar putea să se îndrăgostească de o persoană care nu le va împărtăşi sentimentele.

Oricum ar fi, vor avea mult de lucru pentru a depăşi această dezamăgire, mai ales că ei sunt firi destul de sensibile, ale căror sentimente pot fi rănite cu uşurinţă.

Cel mai bine pentru ei ar fi să petreacă timp în compania familiei şi să spună ce au pe suflet, pentru a evita să cadă într-o depresie care le-ar putea compromite cea mai mare parte a anului.

Anul 2018 îi învaţă pe aceşti nativi o lecţie dură, şi anume, că dezamăgirea este o inevitabilă şi că de multe ori, cei pe care îi iubim pot să ne rănească mai tare decât cei pe care îi credem duşmani.

Zodia pentru care prima parte a anului 2019 va aduce o mare dezamăgire este zodia Peşti.

Din fericirie, dacă vor accepta sprijinul familiei şi nu se vor izola în depresie, ei vor putea să depăşească acest moment mai devreme decât s-ar fi aşteptat.

Acest moment nefericit în viaţa personală îi va face apoi să acorde mai multă atenţie planului carierei, astfel că 2018 poate să fie un an excelent din punct de vedere financiar. Totul depinde doar de ei!

Citește și: Zodia feminină care devine vedeta anului 2019. Totul îi merge perfect

Citește și: Mercur în Săgetător, până pe 4 ianuarie 2019. Cum vor fi afectate zodiile

Citește și: Horoscop 2019: Ce ne aduce anul viitor din punct de vedere astrologic

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top