Connect with us
Pentru zodia Gemeni, lunie iunie 2016 si august 2016 nu se anunta a fi foarte fericite. Nativii zodiei vor fi supusi la mari incercari in aceasta vara.

Horoscop

Zodia care va avea doua luni de vara de cosmar

Pentru aceasta zodie, lunile iulie 2016 si august 2016 nu se anunta a fi cele mai bune. Urmeaza o perioada cu schimbari importante pentru nativii acestui simbol zodiacal, care se vor afla intr-o continua perioada de stres.

Vara 2016 nu se anunta deloc relaxanta pentru cei nascuti sub aceasta zodie. Ultimele luni are anotimpului cald ii vor supune la incercari foarte dificile. Se anunta situatii tensionate la locul de munca, posibile certuri cu colegii si superiorii si, in general, foarte multe lucruri de rezolvat sub presiunea timpului.

Dincolo de acest aspect, nici la capitolul relatii vara aceasta nu se anunta a fi prielnica. Nativii singuri se vor stradui sa isi gaseasca jumatatea, insa vor fi cuprinsi de indoiala caracteristica zodiei lor. Din aceasta cauza eventualele relatii din urmatoarele luni nu vor fi de durata, ci doar pasagere. Exista si o parte buna: nu vor suferi dupa despartiri.

Pentru nativii care au o relatie, vara aceasta le va pune la incercare povestea de iubire. Certurile izvorasc din cele mai banale motive, iar aproape fiecare zi aduce un motiv mai mult sau mai putin intemeiat de gelozie. Din pacate, exista un risc destul de insemnat de destramare a relatiei, asa ca ar trebui sa aiba mare grija la ceea ce spun si cum decid sa isi trateze partenerul.

Citeste si: Aceasta este zodia experta in santaj emotional!

Citeste si: Zodia dependenta de iubire. Face totul pentru dragoste!

Financiar, va fi o perioada in care vor cheltui destul de mult si nu prea vor reusi sa puna bani deoparte asa cum isi doresc. Lucrul acesta le va produce o stare de tensiune si vor simti ca nimic din ceea ce fac nu este suficient.

La capitolul sanatate, lucrurile nu stau tocmai pe roze. Stresul la care vor fi supusi in aceasta perioada ii face sa clacheze si sa acuze o stare de oboseala accentuata care pare sa nu se mai termine. Se vor simti epuizati si vor tanji dupa mai multe ore de somn.

Zodia pentru care ultimele doua luni de vara se anunta a fi de cosmar este zodia Gemeni. Astrele nu sunt de partea Gemenilor in aceasta perioada, dar nu ar trebui sa dispere. Inteligenta lor nativa si capacitatea lor de a se adapta la orice situatie le este de mare ajutor. Daca vor reusi sa isi pastreze calmul si sa judece cu mare atentie situatiile tensionate in care sunt pusi, totul va fi bine.

Ca sa incheiem intr-o nota mai optimista, luna septembrie pare sa fie finalul perioadei nefaste a Gemenilor, iar de atunci sunt sanse foarte mari ca soarele sa rasara si pe strada lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top