Connect with us

Stil

Tot ce nu știai despre corpul tău: Caracteristicile fizice care îți influențează destinul

Poate nu știai, dar propriul tău corp îți poate da indicii prețioase despre personalitatea și starea ta de sănătate. Fără să fii nevoit să mergi la medic sau la psiholog, o simplă analiză a caracteristicilor fizice îți poate spune o mulțime de lucruri despre problemele cu care ai putea să te confrunți.

Cercetătorii au descoperit că anumiți factori fizici determină atât posibilitatea unui atac cardiac, cât și disponibilitatea unei persoane de a înșela.

Caracteristicile bărbaților:

Un maxilar proeminent: Deși femeile preferă bărbați cu un maxilar bine definit, cercetătorii au descoperit că o figură mai „macho” vine mână în mână cu o calitate mai slabă a spermei.

Musculatură dezvoltată:  Bărbații care se antrenează cu greutăți în mod regular prezintă un risc cu 40% mai scăzut de a face cancer, chiar dacă o talie mai mere, un indice BMI ridicat sau sunt grași.

Citește și: Este dovedit: sexul oral este benefic pentru sanatate si combate depresia

Abdomen bine definit: Potrivit unui studiu american, bărbații care petrec mult timp la sala de fitness sunt mai predispuși la stres.

Degetul inelar mai lung: Un deget inelar mai lung ca arătătorul indică testicole mai mari și un apetit sexual mai puternic. De asemenea, acești bărbați sunt și mai politicoși.

Picioare mari: Cei care poartă la picior o mărime mai mare de 43 sunt mai predispuși la a-și înșela partenera. Bărbații care poartă între 40 și 42 sunt cei mai fideli.

Caracteristicile femeilor:

Bărbie pronunțată: femeile cu o bărbie mai pronunțate sunt mai active în plan sexual și mai predispuse la a-și înșela iubitul, datorită nivelului mai ridicat de testosteron din organism.

Citește și: Ce spune culoarea ochilor despre starea ta de sănătate

Sâni mari: Potrivit unor studii, femeile cu sâni mari au mai multe șanse de a dezvolta cancer la sân. De asemenea, această caracteristică le face să fie și mai inteligente.

Talie subțire:  O talie subțire la face pe doamne mai puți predispusa la a dezvolta diabet de tip 2.  Stresul poate cauza o îngroșare a taliei, deoarece hormonii eliberați în asemenea perioade fac ca grăsimea să fie depozitată în această zonă.

Șolduri largi: Potrivit unui studiu al Societății Americane de Geriatrie, femeile care își depozitează grăsimea pe șolduri pot avea probleme de memorie la o vârstă mai înaintată.

Gambe subțiri: Femeile care au  circumferința gambelor mai mică de 33 de centimetri prezintă un risc mai ridicat de a suferi de probleme cu arterele, ceea ce poate duce chiar la accidente vasculare cerebrale.

Caracteristici generale:

# Persoanele cu brațele și picioarele scurte sunt 50% mai predispuse să sufere de demență.

# Dinții galbeni sau negri indică o igienă orală proastă și probleme cu inima.

Citește și: 5 SUPERALIMENTE pe care barbatii trebuie sa le consume

# Oamenii cu părul roșcat au o rezistență mai scăzută la durere și au nevoie de o doză mai mare de anestezic în timpul operațiilor.

# Inelele albe din jurul irisului indică probleme cu colesterolul.

# Persoanele cu ochi albaștri sunt mai predispuse la cancerul de piele, deoarece au mai puțină melanină.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top