Connect with us
Clipe grele pentru Florin Salam. Fiul său a moștenit cumplita boală care a răpus-o pe soția manelistului

Vedete

Clipe grele pentru Florin Salam. Fiul său a moștenit cumplita boală care a răpus-o pe soția manelistului

Cunoscutul cântăreț, Florin Salam, și-a pierdut soția în urmă cu 11 ani. Aceasta avea doar 27 de ani și ajunsese într-o stare gravă din cauza unei ciroze hepatice. În urma unei septicemii și a unui blocaj renal, tânăra a pierdut lupta cu viața. Vestea a venit ca un fulger pentru familie și apropiați, dar și pentru Florin. Un lucru la fel de tragic este faptul că fiul celebrului manelist a moștenit boala care i-a adus sfârșitul mamei sale și de mai bine de 13 ani se luptă pentru a o ține sub control.

Clipe grele pentru Florin Salam. Fiul său a moștenit cumplita boală care a răpus-o pe soția manelistului

În 2009, soția lui Florin Salam s-a stins din viață la numai 27 de ani, după o luptă cumplită cu o boală hepatică. Fănica a lăsat în urmă un soț și o familie îndurerată, dar și doi copii, iar cel mic a moștenit boala ei. Băiatul celor doi a fost diagnosticat la vârsta de șase ani cu hepatita C, la fel ca mama sa, iar de atunci se luptă cu acea boală, pe care va trebui să o țină sun control toată viața.

Surse apropiate ale familiei lui Florin Salam susțin că Danny a făcut eforturi mari pentru a controla evoluția acestei afecțiuni nemiloase. Astfel, ani la rând, acesta a făcut tratament cu interferon și alte medicamente extrem de puternice și a fost atent la orice mișcare. El nu a avut o copilărie normală, fiind mereu ținut sub observație și nevoit aibă grijă la tot ce face, nu putea alerga, deoarece obosea repede și ține și în prezent un regim alimentar specific.

„De această boală nu te vindeci niciodată. Oricând poate să se reactiveze. De aceea, Danny duce o viață ordonată, nu prea pierde nopțile și mănâncă foarte sănătos. A avut noroc și zile de la Dumnezeu. Tratamentele i-au făcut bine pe de-o parte, dar i-au distrus copilăria. Pentru că a fost întotdeauna mai plăpând din punct de vedere fizic. Florin a trăit terorizat de gândul că fiul lui ar putea păți ceva. Medicii îi spuneau că situația nu este atât de gravă, însă el rămăsese cu sechele de la Fănica.”, au mărturisit apropiați ai familiei.

În curând, tânărul va deveni tătic și va trebui să facă și el bebelușului său test de hepatita C după naștere pentru că această afecțiune este una care se moștenește genetic și care se poate transforma în ciroză dacă nu este tratată corespunzător.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top