Connect with us
Bărbat prădat de hoți în timp ce dormea pe plajă la Costinești! A rămas în chiloți și șlapi

Locale

Bărbat prădat de hoți în timp ce dormea pe plajă la Costinești! A rămas în chiloți și șlapi

Vacanța unui bărbat a fost stricată complet după ce acesta a adormit pe plajă la Costinești. După un somn bun și odihnitor, bărbatul s-a trezit și și-a dat seama că a fost prădat de hoți. Nu mai avea nimic la el. Practic a rămas în slipii de baie și cu papucii de plajă. Întâmplarea a fost postată pe un grup de Facebook.

Bărbat prădat de hoți în timp ce dormea pe plajă Costinești! A rămas în chiloți și șlapi

Bărbatul a fost prădat de hoți în timp ce dormea pe plaja din Costinești, în zona Obeliscului. Când s-a trezit, turistul și-a dat seama că nu mai are nimic din bunurile cu care venise la plajă. Practic, rămăsese în chiloți și cu papucii de plajă. Supărat, dar neavând ce să mai facă, omul a povestit pățania pe un grup de Facebook. I-au furat telefonul mobil, ochelarii, țigările. Se aștepta să fie susținut, însă oamenii i-au reproșat că trebuia să fie atent.

„Nu judeca, am făcut 1.000 de kilometri dus întors Iași – Târgu Mureș și apoi am ajuns de la Iași la Costinești. Nu era ideea dacă ești beat sau treaz. Dacă sunt beat și adorm pe plajă înseamnă că trebuie să mi se fure și brățara fitness de la mână?”, a spus bărbatul.

Îndreptățit sau nu să se plângă, cert este că omul chiar a fost păgubit. În felul acesta, vacanța i-a fost complet ruinată. Din informațiile pe care le avem până acum, bărbatul nu a depus plângere la Poliție. E trist să știi că nu ai nicio siguranță dacă ești singur la plajă și vrei să te odihnești. Ori nu iei nimic după tine – ceea ce e cam greu – ori ești mereu vigilent, cu ochii în patru.

„Am adormit de la oboseală, pe plaja de lângă Obelisc și când m-am trezit am constatat că mi s-a furat absolut tot: rucsac, telefon, tricoul, până și brățara de la mână. Am rămas doar în chiloți și cu papucii de plajă. Cei de la șezlonguri nu au văzut nimic. Mi-au luat inclusiv ochelarii de soare și țigările. Telefonul nu are activat GPS location”, a povestit bărbatul.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Locale

To Top