Connect with us
Avertizare meteo Cod Galben de ceață și burniță în București și în zece județe din țară

Vremea

Avertizare meteo Cod Galben de ceață și burniță în București și în zece județe din țară

Avertizare meteorologică Cod Galben de ceață și burniță în mai multe județe din țară. Unde vor avea loc aceste fenomene meteo și când va expira atenționarea ANM. Potrivit meteorologilor, ceața va determina scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m.

Avertizare meteo Cod Galben de ceață și burniță

Este Cod Galben de ceață și burniță în mai multe zone din țară. Local, ceața va determina scăderea vizibilității sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. În total au fost emise șase coduri galbene valabile pentru mai multe județe din România.

Primul cod este valabil până la ora 12.00, pentru județul Botoșani. Al doilea cod galben de ceață este valabil până la ora 11.00, pentru județul Vrancea: Adjud, Mărășești, Ruginești, Pufești.

De asemenea este în vigoare un cod galben de ceață pentru Municipiul București, unde se va semnala și burniță.

Prognoza ANM 4 ianuarie 2021

Tot până la ora 10.00 este valabilă o atenționare cod galben de ceață care determină reducerea vizibilității, local sub 200 m și izolat sub 50 m și burniță pentru Județul Ialomiţa; Județul Prahova: zona joasă; Județul Călăraşi; Județul Ilfov; Județul Dâmboviţa: Găești, Titu, Potlogi, Cornești, Corbii Mari, Dragodana, Răcari, Petrești, Cojasca, Lungulețu, Mătăsaru, Gura Șuții, Ciocănești, Odobești, Tărtășești, Finta, Braniștea, Uliești, Mogoșani, Conțești, Vișina, Nucet, Brezoaele, Sălcioara, Poiana, Dobra, Cobia, Produlești, Costeștii din Vale, Crângurile, Raciu, Perșinari, Gura Foii, Slobozia Moară, Cornățelu, Bilciurești.

Cod galben de ceață în județul Constanța

De asemenea, potrivit meteorologilor, condiții de ceață vor fi și în județul Constanța, unde avertizarea expiră la ora 10.00.

Tot până la ora 10.00 este în vigoare un cod galben de ceață în județul Brăila, județul Girugiu și județul Teleorman. Se vor semnala condiții de ceață care determină reducerea vizibilității, local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri. În acelați timp se vor semnala și condiții de burniță.

ANM precizează că avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top