Connect with us
Prognoza ANM 15 octombrie. O nouă încălzire a vremii

Vremea

Prognoza ANM 15 octombrie. O nouă încălzire a vremii

Prognoza ANM 15 octombrie. Meteorologii anunță o nouă încălzire a vieții. Conform prognozei de joi, 15 octombrie, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi în creștere. Va fi cald în majoritatea regiunilor țării, iar ploile vor mai apărea doar pe arii restrânse.

Prognoza ANM 15 octombrie

Prognoza ANM pentru data de 15 octombrie anunță o încălzire a vremii în toată țara. De asemenea, precipitațiile vor lipsi în cea mai mare parte a teritoriului. Se vor semnala averse pe arii restrânse. Administrația Națională de Meteorologie anunță o zi mult mai caldă decât cea de miercuri.

Dacă până acum am avut parte de fluctuații ale vremii, de la cald la rece, cu vânt și ploi în cam toată țara, de joi, 15 octombrie, vremea se încălzește.

Va fi o zi cu soare, și doar în zonele montane vor fi șanse să plouă puțin.

Vremea în Capitală

În Capitală vremea va fi frumoasă pe tot parcursul zilei de 15 octombrie. Meteorologii anunță condiții de ceață, dimineața și seara. În timpul zilei, temperatura maximă va atinge 21 de grade, iar în timpul nopții minima va fi de 10 grade Celsius. Dacă în timpul zilei, cerul va fi senin, noaptea va fi mai mult noros.

În ultimele zile, meteorologii au dat mai multe coduri galbene și portocalii pentru cea mai mare parte a țării. Fenomenele vizate au fost intensificări ale vântului, ploi însoțite de descărcări electrice.

La acest moment este valabil un cod galben de intesificări ale vântului în zona munților Apuseni, în Carpații Orientali, în Maramureș, în Crișana și nord vestul Transilvaniei.

În intervalul menționat, în zona Munților Apuseni și în Carpații Orientali vântul va sufla tare, cu viteze ce vor depăși 90…100 km/h. În Maramureș, cea mai mare parte a Crișanei și în nord-vestul Transilvaniei, temporar vor fi intensificări, cu rafale în general de 55…65 km.

Și vineri se anunță temperaturi crescute, însă vor avea loc precipitații în câteva zone din țară.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top