Connect with us

Vremea

Prognoza meteo 15 septembrie 2020. Temperaturi maxime de până la 30 de grade 

Prognoza meteo 15 septembrie 2020. Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarea două săptămâni, adică intervalul 14-27 septembrie 2020. Vremea va fi frumoasă și mai caldă decât normalul perioadei, atât în teritoriu, cât și la munte. Marți, 15 septembrie, vremea se va menține caldă, la fel ca în ziua precedentă. Temperaturile maxime se vor situa în jurul a 30 de grade.

Prognoza meteo 15 septembrie 2020

Prognoza meteo 15 septembrie 2020. Vremea se va menține călduroasă în toate regiunile țării, dar și la munte. Temperaturile maxime se vor situa, în medie, în jurul a 30 de grade.

Banat

În Banat, vremea va fi călduroasă și în general frumoasă până în data de 17 septembrie, cu temperaturi maxime ce se vor situa, în medie, în jurul a 30 de grade. În zilele de 18, 19 și 20 septembrie va urma o răcire semnificativă și o schimbare în aspectul vremii, astfel că maximele termice, mediate regional, vor fi de 20…22 de grade.

Crișana

În primele zile de prognoză vremea va fi călduroasă la amiază, cu maxime termice ce se vor situa, în medie, în jurul a 30 de grade, însă, în intervalul 16–20 septembrie se va răci semnificativ, astfel încât media maximelor va fi de 20 de grade.

Transilvania

Pe 15, 16 și 17 septembrie, vremea va fi în general frumoasă, cu valori termice ce se vor situa peste normele climatologice specifice acestei perioade, mediate regional în jurul a 28 de grade. În 18, 19 și 20 septembrie se va răci accentuat, astfel că media maximelor va fi de 18 grade, apoi se va încălzi ușor.

Maramureș

Ziua de 15 septembrie  va debuta cu vreme frumoasă și caldă, astfel încât temperaturile maxime se vor situa, în medie, în jurul a 29 de grade. Din 18 septembrie și până în 21 septembrie vremea va deveni rece, cu medii ale maximelor de 18…20 de grade, apoi se va încălzi treptat, spre valori de 24 de grade.

Moldova

În Moldova, în zilele de 15 și 16 septembrie, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi treptat, astfel
încât va deveni călduroasă la amiază în cea mai mare parte a regiunii, cu maxime mediate regional, între 28 și 30 de grade.

Dobrogea

În intervalul 15–17 septembrie vremea va fi în general frumoasă și caldă pentru această perioadă, cu maxime mediate în jurul a 28 de grade. După 17 septembrie, vremea se va răci semnificativ.

Muntenia

Ziua de 15 septembrie  va începe cu vreme frumoasă și caldă, chiar călduroasă la amiază, în special la câmpie. Până în data de 17 septembrie mediile maximelor se vor situa în jurul a 30 de grade. După 17 septembrie, temperaturile vor înregistra o scădere.

Oltenia

În Oltenia, vremea va fi călduroasă la amiază în cea mai mare parte a regiunii, cu maxime ce se vor situa, mediat regional, în jurul a 30 de grade, până în 17 septembrie. În intervalul 18 – 21 septembrie, se va răci semnificativ.

La munte

La munte, în zilele de 15, 16 și 17 septembrie, vremea va fi în general frumoasă și mai caldă decât normalul perioadei, cu media maximelor în jurul a 20 de grade. Din 18 septembrie și până în 21 septembrie se va răci semnificativ, astfel că maximele mediate vor fi de 10…12 grade.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top