Connect with us
Prognoza meteo 16 septembrie 2020. Vremea se menține caldă

Vremea

Prognoza meteo 16 septembrie 2020. Vremea se menține caldă

Prognoza meteo 16 septembrie 2020. Vremea se va menține caldă în toate regiunile țării, mai puțin în regiunile intracarpatice, unde temperaturile vor fi ușor mai scăzute. Maximele termice se vor situa, în medie, în jurul a 30 de grade.

Prognoza meteo 16 septembrie 2020

Meteorologii ne anunță că vom avea parte de o toamnă lungă, cu temperaturi frumoase, mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime se vor situa, în medie, în jurul a 30 de grade. Sunt șanse reduse să plouă.

Conform prognozei emise de Administrația Națională de Meteorologie, vom avea parte de o toamnă lungă și călduroasă. Miercuri, 16 septembrie 2020, vremea se va menține frumoasă în toate regiunile țării. În zilele de 16 și 17 septembrie, maximele vor atinge 30 de grade. Ulterior acestor date, vremea se va mai răci puțin. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în zilele de 17 și 18 septembrie și din nou în intervalul 22–27 septembrie.

Vremea la munte

La munte, în prima jumătate a lunii septembrie, vremea a fost în general frumoasă și mai caldă decât normalul perioadei, cu media maximelor în jurul a 20 de grade. Se va menține caldă până pe 17 septembrie, după care, din 18 septembrie și până în 21 septembrie se va răci semnificativ. Maximele mediate vor fi de 10…12 grade. Pe intervalul 22-26 septembrie se va încălzi ușor, cu medii ale maximelor de 14…16 grade, iar la final se preconizează din nou o scădere a valorilor termice spre 14 grade.

Temperaturile minime vor fi în medie de 10 grade până pe 17 septembrie, apoi vor scădea brusc la 2 grade mediat regional în 19 și 20 septembrie și ulterior vor crește din nou până la medii în jurul a 8 grade.

În ceea ce privește ploile, acestea își vor face apariția în 17 și 18 septembrie, iar în restul intervalului probabilitatea apariției acestora va fi destul de redusă.

Vremea în București

Și bucureștenii se vor bucura de o toamnă lungă. Miercuri, 16 septembrie, în Capitală, vremea va fi frumoasă, vântul va sufla slab şi moderat, iar temperatura maxima va ajunge la 28 de grade.

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în scădere față de intervalul precedent, se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top