Connect with us
Prognoza meteo 19 ianuarie 2021. Vremea ia o turnură neașteptată

Vremea

Prognoza meteo 19 ianuarie 2021. Vremea ia o turnură neașteptată

Prognoza meteo 19 ianuarie 2021. Meteorologii anunță o îmblânzire a vremii. Temperaturile încep să crească puțin câte puțin. În intervalul 21 – 23 ianuarie, se va atinge o medie regională a maximelor diurne de 11…12 grade, iar a celor minime de 4…5 grade.

Prognoza meteo 19 ianuarie 2021

Banat. Vremea se va încălzi de la o zi la alta, devenind deosebit de caldă pentru această perioadă în intervalul 21 – 23 ianuarie, când se va atinge o medie regională a maximelor diurne de 11…12 grade, iar a celor minime de 4…5 grade.

Și în Crișana începe să se încălzească ușor, cu precădere în intervalul 22-23 ianuarie când vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă. Potrivit meteorologilor, probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată pe 19 și 20 ianuarie, iar după data de 22 ianuarie acestea se vor semnala în fiecare zi.

Prognoza ANM în Transilvania

În această parte a țării, cerul va fi variabil, cu înorări în cursul zilei în jumătatea nordică a țării, unde pe suprafețe mici va ninge slab.

În Maramureș, va fi o zi geroasă, cu cer acoperit și maxime ce nu vor depăși -6 și -7 grade Celsius. Temperaturile vor fi scăzute aici, iar valorile maxime vor atinge cu greu -2 și -3 grade Celsius. Bănățenii vor avea parte de cer noros și de ninsori slabe în sudul și în sud-estul regiunii. Maxima zilei nu va depăși -2 grade Celsius.

Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în jurul datei de 19 ianuarie și, din nou, începând cu data de 23 ianuarie până la finalul celei de a doua săptămâni a intervalului de prognoză.

Moldova. Maximele termice vor crește de la medii de -8…-6 grade, la medii în jurul a 10 grade, iar cele minime, de la medii de -16…-14 grade, la medii de 1…2 grade. În cea de-a doua săptămână, temperatura
aerului va marca o scădere treptată spre medii ale maximelor de 4…5 grade și ale minimelor, de -3…-2 grade. La începutul intervalului vor fi ninsori slabe, izolate, dar probabilitatea pentru precipitații mai importante cantitativ și pe arii extinse va fi în creștere după data de 23 ianuarie.

Prognoza meteo 18 ianuarie 2021

Dobrogea. Temperaturile diurne vor crește de la medii de -3…-2 grade, la medii în jurul a 13 grade, iar cele nocturne, de la medii de -10…-8 grade, la medii de 6…7 grade. În cea de-a doua săptămână, temperatura aerului va marca o scădere ușoară și treptată spre medii ale maximelor de 6…8 grade și ale minimelor, de 1…2 grade.

Cum va fi vremea în Muntenia

Muntenia. Până în data de 23 ianuarie, valorile termice vor marca o creștere importantă. Maximele termice vor crește de la medii de -2…-1 grad, la medii de 10…11 grade, iar cele minime, de la medii de -11…-10 grade, la medii de 3…4 grade.

Oltenia. Conform prognozei, până în jurul datei de 22 ianuarie, valorile termice vor crește semnificativ
și astfel, maximele vor crește de la medii de -1…0 grade, la medii în jurul a 9 grade, iar minimele, de la medii de -11…-10 grade, la medii de 2…3 grade.

În cea de-a doua săptămână, temperatura aerului va avea ușoare variații, media maximelor va fi de 6…8 grade, iar cea a minimelor, de -2…0 grade. Probabilitatea pentru precipitații importante cantitativ și pe arii relativ extinse va fi în creștere după data de 23 ianuarie.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top