Connect with us
Prognoza meteo 20 ianuarie 2021. Este ultima zi de ger

Vremea

Prognoza meteo 20 ianuarie 2021. Este ultima zi de ger

Prognoza meteo 20 ianuarie 2021. Administrația Națională de Meteorologie anunță că vremea se va încălzi de la o zi la alta devenind deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Probabilitatea pentru precipitații apare abia după data de 23 ianuarie 2021.

Prognoza meteo Banat 20 ianuarie 2021

Meteorologii anunță temperaturi în creștere în Banat. În intervalul 21 – 23 ianuarie se va atinge o medie regională a maximelor diurne de 11…12 grade, iar a celor minime de 4…5 grade. După această dată valorile termice vor fi în ușoară scădere, astfel încât, în intervalul 24 – 31 ianuarie, temperaturile maxime vor fi de 6…8 grade, iar minimele nocturne vor scădea, în medie regională, spre -1….1 grad.

În Crișana vremea se va încălzi semnificativ în primele zile ale intervalului de prognoză. Temperaturile maxime vor crește de la -4 grade la început, spre 11…12 grade pe 22 – 23 ianuarie, când vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă.

Primele zile ale intervalului de prognoză (19, 20, 21 ianuarie) vor fi caracterizate de o vreme deosebit de rece în Transilvania, local geroasă, mai ales în cursul nopților și al dimineților. Se vor înregistra valori medii ale temperaturilor minime de -18…-14 grade. Ulterior vremea se va încălzi și, în jurul datei de 24
ianuarie, media minimelor va fi de 0…1 grad.

Prognoza ANM pentru Maremureș

În această zonă a țării, vremea se menține deosebit de rece, chiar geroasă mai ales în cursul nopților și al dimineților. Vor fi temperaturi maxime de -8…-7 grade și minime de -14…-12 grade. Ulterior se va încălzi treptat ajungând la o maximă dirună de 8 grade Celsius, în jurul datei de 23 ianuarie.

În Moldova se menține frigul, dar temperaturile vor crește până în data de 23 ianuarie.
Maximele termice vor crește de la medii de -8…-6 grade, la medii în jurul a 10 grade, iar cele minime, de la medii de -16…-14 grade, la medii de 1…2 grade.

Dobrogea. În primele zile ale intervalului (19, 20, 21), vremea va fi deosebit de rece, pe arii restrânse geroasă dimineața și noaptea, dar până spre sfârșitul primei săptămâni, valorile termice vor fi în creștere
semnificativă.

Prognoza meteo la munte

Vremea în Muntenia. La începutul intervalului, vremea va fi deosebit de rece, local geroasă dimineața și noaptea, dar până în data de 23 ianuarie, valorile termice vor marca o creștere importantă. Potrivit prognozei, maximele termice vor crește de la medii de -2…-1 grad, la medii de 10…11 grade, iar cele
minime, de la medii de -11…-10 grade, la medii de 3…4 grade.

În Oltenia, pe 19 și 20 ianuarie vremea va fi deosebit de rece, pe arii restrânse geroasă dimineața și noaptea. Până în jurul datei de 22 ianuarie, valorile termice vor crește semnificativ și astfel, maximele vor crește de la medii de -1…0 grade, la medii în jurul a 9 grade, iar minimele, de la medii de -11…-10 grade, la medii de 2…3 grade.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top