Connect with us
Prognoza meteo 29 noiembrie 2020. Vremea se încălzește semnificativ

Vremea

Prognoza meteo 29 noiembrie 2020. Vremea se încălzește semnificativ

Prognoza meteo 29 noiembrie 2020. În perioada 29 noiembrie – 02 decembrie, încălzirea semnificativă a vremii va determina valori peste cele climatologic specifice, cu 8…12 grade ziua şi 2…5 grade noaptea, mediat regional. Va fi un weekend cu vreme frumoasă pentru această perioadă a anului.

Prognoza meteo 29 noiembrie 2020

Vremea în Banat. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în jurul datei de 29 noiembrie, iar din următoarea săptămână temporar vor fi posibile precipitaţii în general slabe.

În Crișana, între 29 noiembrie şi 02 decembrie, temperaturile vor fi în creştere apreciabilă și vor caracteriza o vreme mai caldă decât în mod obişnuit, cu o medie regională de 8…12 grade ziua şi 2…5 grade noaptea. Conform prognozei, între 28 și 29 noiembrie va ploua local, iar de săptămâna viitoare probabilitatea pentru precipitații în general slabe va fi relativ ridicată.

Și în Transilvania, între 29 noiembrie şi 2 decembrie se va resimţi o încălzire a vremii ce se va concretiza prin medii de temperatură de 7…12 grade ziua şi -2…2 grade noaptea.

Maramureș. Între 29 noiembrie şi 2 decembrie va urma o încălzire a vremii, ce se va resimţi cu precădere la valorile nocturne, care vor deveni preponderent pozitive, de 0…2 grade, iar amiezele vor înregistra 9…11 grade, mediat regional.

Vremea în Moldova

În zilele de 29 și 30 noiembrie, media maximelor va fi în jur de 7 grade Celsius. După această dată, această medie va rămâne destul de scăzută și va fi cuprinsă între 2 și 5 grade. Nopțile vor deveni și ele reci, raportat la normalul termic al perioadei.

În Dobrogea, între 27 noiembrie şi 01 decembrie, temperaturile vor fi în creştere, caracterizând o vreme mai caldă decât în mod obişnuit, cu o medie regională de 10…13 grade, ziua şi 3…6 grade – noaptea.

Prognoza meteo 28 noiembrie 2020

Prognoza meteo în Muntenia arată că între 29 noiembrie şi 01 decembrie, temperaturile vor fi în ușoară creştere, cu o medie regională de 8…10 grade, ziua şi 0…3 grade, noaptea.

Pentru Oltenia, meteorologii anunță temperaturi în ușoară creştere, cu o medie regională de 7…9 grade, ziua şi 0…3 grade, noaptea. De asemenea, după 29 noiembrie, probabilitatea lor de apariției va fi în creștere, astfel încât se pot semnala local și temporar, fiind în general slabe.

Prognoza ANM la munte

În zonele montane ale țării, până pe 28 noiembrie, probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă, dar în intervalul 29 noienbrie-01 decembrie aria precipitațiilor în general slabe va cuprinde cea mai mare parte a zonei montane.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top