Connect with us

Vremea

Prognoza meteo ANM. Vremea rece în toată România din 21 aprilie

Vremea în România este din ce în ce mai schimbătoare. Deși ne apropiem de luna mai și în curând vine vara, meteorologii tot nu au vești prea bune pentru noi. Se anunță în continuare ploi și temperaturi scăzute, iar vremea de Paște va fi la fel de capricioasă ca în acest moment.

Vremea 21 aprilie

Primăvara aceasta a fost foarte capricioasă încă de la început. După ce s-a lăsat așteptată mult timp, pentru că iarna a pus stăpânire mult timpe pe România, vremea bună nu a ținut prea mult cu noi. Miercuri, 21 aprilie, meteorologii au anunțat temperaturi mai mari decât marți, când vremea a fost destul de rece. Cu toate acestea, este posibil să apară averse și furtuni însoțite de descărcări electrice.

Vremea va fi destul de călduroasă în majoritatea regiunilor din țară, dar există pisibilitatea să plouă, mai ales spre seară. În București, temperatura maximă înregistrată va fi de 17 ° Celsius, în timp ce minima din timpul nopții va fi de doar 5 grade.

La munte, maximele sunt de 13 grade și probabilitatea de ploaie este destul de ridicată. La mare va fi ceva mai plăcut, cu maxime de 17 grade și șanse de ploaie destul de reduse. Vântul va sufla slab, dar nu va afecta prea tare.

Vremea capricioasă în miez de primăvară

Vremea va fi capricioasă și în următoarea perioadă. În săptămâna 19-26 aprilie, temperaturile vor fi mai coborâte decât cele obișnuite pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Chiar dacă vor mai exista câteva zile mai plăcute, atmosfera va fi, per total, mohorâtă.

Și în săptămâna 26 aprilie-3 mai, temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în jumătatea nordică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă. Se pare că nici de Paște nu primi vești bune, cum nici de Florii nu vom avea parte de o vreme frumoasă, așa cum ne doream cu toții.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top