Connect with us
Prognoza meteo Crăciun și Revelion 2020. Meteorologii anunță o iarnă istorică

Vremea

Prognoza meteo Crăciun și Revelion 2020. Meteorologii anunță o iarnă istorică

Prognoza meteo Crăciun și Revelion 2020 anunță o iarnă istorică în România. Într-un an dificil din punct de vedere al sănătății, al restricțiilor și a măsurilor de distanțare socială, sărbătorile de iarnă vor fi diferite. Este clar că nu vom avea Târguri de Crăciun, nu ne vom putea întâlni în grupuri mari și nu vom face celebrele mese festive cu toată familia, dar măcar zăpadă să fie, nu? Ei bine, meteorologii nu aduc vești bune în această direcție.

Prognoza meteo Crăciun și Revelion 2020

Prognoza meteo de Crăciun și Revelion 2020 anunță vreme frumoasă cu temperaturi ridicate pentru această perioadă a anului. Cel mai probabil, nici de Crăciun și nici de Revelion nu vom avea parte de mult așteptata zăpadă. Luna decembrie va fi destul de călduroasă, cu soare și fără precipitații. Șanse de lapoviță și ninsoare se anunță pe 6, 8 și 9 decembrie. De asemenea, potrivit meteorologilor, de Crăciun și Revelion cerul va fi parțial însorit.

Pe 25 decembrie, temperatura maximă se va situa în jurul a 2 grade Celsius, în timp ce temperatura minimă va fi de -2 grade Celsius și se va înregistra în timpul nopții.

Prognoza meteo 25 noiembrie 2020

Pe 31 decembrie temperatura maximă va fi de 1-2 grade. Sunt șanse mici ca pe timpul nopții să fie lapoviță.

Din păcate, meteorologii spun că vom avea ierni din ce în ce mai calde. Vor fi, totuși, și episoade de viscol și ger, episoade scurte, dar cu un impact mare.

„Nu se poate exclude apariția unor ierni reci, dar cel mai probabil este să avem ierni din ce în ce mai calde, cu episoade de viscol, temperaturi foarte scăzute. Chiar dacă vom vorbi despre episoade extreme scurte, impactul lor poate fi semnificativ. Nu trebuie neglijate fenomenele extreme atunci când vorbim despre încălzirea globală. Într-o iarnă caldă, este de ajuns un episod foarte scurt de viscol, care poate da peste cap întreaga economie”, a declarat Roxana Bojariu, climatolog ANM.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top