Connect with us
Prognoza meteo pentru 15 martie - 12 aprilie. Vești proaste pentru cei care așteaptă căldura

Vremea

Prognoza meteo pentru 15 martie – 12 aprilie. Vești proaste pentru cei care așteaptă căldura

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru perioada 15 martie – 12 aprilie. Vremea continuă să fie surprinzătoare cu 3 anotimpuri într-o singură zi, dar să vedem ce ne transmit meteorologii. Din 15 martie se răcește în toată țara, îndeosebi în vestul țării și în zona montană din vest.

Prognoza ANM pentru 15 martie – 12 aprilie 2021

Rece, cald, rece și din nou cald. Acesta ar putea fi un rezumat al vremii din ultima perioadă. Temperaturile au oscilat foarte mult, și au fost zile în care am avut trei anotimpuri în 24 de ore. Prognoza ANM din intervalul 15 martie – 22 aprilie anunță valori termice scăzute în prima parte, cu precădere în zona de vest a teritoriului. În ceea ce privește precipitațiile, acestea vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zona Carpaților Meridionali și în sud-est.

Citește și: Se schimbă anotimpurile

În săptămâna 23 – 29 martie, temperaturile se menține scăzute, sub media obișnuită pentru această perioadă a anului. Va fi mai rece decât normalul pentru data din calendar, în toată țara, dar în special în zonele de munte și în regiunile intracarpatice.

În ceea ce privește precipitațiile, conform prognozei ele vor fi normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în estul teritoriului.

Prognoza meteo 29 martie – 5 aprilie

Prognoza meteo pentru finalul lunii martie și începutul lunii aprilie anunță, din nou, vreme mai rece față de normalul pentru această perioadă. Primăvara însorită se lasă așteptată destul de mult, se pare, în 2021. În schimb, în ceea ce privește precipitațiile, acestea vor fi normale pentru data din calendar.

În intervalul 6 -12 aprilie, temperaturile dau semne că revin la normal, iar vremea va fi potrivită pentru această perioadă a anului.

Deocamdată, vremea este destul de capricioasă. După câteva zile însorite, iarna s-a instalat treptat, în toate zonele țării. La munte s-a așezat un strat consistent de zăpadă, iar atmosfera generală este una de iarnă autentică. Rămâne de văzut cum vor evolua temperaturile în următoarele zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top