Connect with us
Prognoza meteo pentru perioada 7 - 20 septembrie 2020. Vremea se menține caldă!

Vremea

Prognoza meteo pentru perioada 7 – 20 septembrie 2020. Vremea se menține caldă!

Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru perioada 7 – 20 septembrie 2020. Conform prognozei, vremea se va menține caldă cu temperaturi de până la 31 de grade Celsius. Sunt șanse foarte mici de precipitații.

Prognoza meteo pentru perioada 7 – 20 septembrie 2020. Vremea se menține caldă!

Prognoza meteo pentru perioada 7 – 20 septembrie arată că toamna încă nu și-a intrat în drepturi. Temperaturile vor fi ridicate, cu maxima de până la 31 de grade. În prima parte a intervalului, în toate regiunile țării, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă a anului.

Banat

În Banat vremea va fi călduroasă în prima zi a intervalului, când temperaturile maxime se vor situa în jurul a 31 de grade. Ulterior se va răci, urmând ca pe 8 septembrie să se înregistreze în medie, 25-26 de grade. După data de 13 septembrie, va urma o răcorire treptată a vremii. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi destul de redusă.

Crișana

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată în prima zi a intervalului. Temperaturile se vor situa în jurul a 29 de grade, apoi se va răci până vor ajunge la 24 de grade (septembrie). La fel ca în Banat, după 13 septembrie va urma un proces de răcorire. Sunt șanse să plouă în prima zi a intervalului.

Transilvania

În prima zi a intervalului, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă, cu o medie a temperaturilor maxime de 29 de grade. Se va răcori pe parcursul zilelor de 08 și 09 septembrie, când media va fi de 24…25 de grade. Sunt șanse de precipitații în primele două zile ale intervalului.

Maramureș

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată în prima zi a intervalului, media temperaturilor maxime fiind de 28 de grade, apoi se va răci, și va ajunge până la 24 de grade. Va urma apoi o încălzire ușoara a vremii, până pe 13 septembrie când vor fi 28 de grade, după care se va răci din nou până la 23 de grade. Sunt șanse să plouă în prima zi a intervalului.

Moldova

Până pe 10 septembrie, în Moldova se vor înregistra ușoare fluctuații de temperatură, de la 23 la 29 de grade. După 10 septembrie, temperatura aerului va scădea, spre medii ale maximelor de 25 de grade în data de 11 septembrie, apoi va crește spre valori în jurul a 28 de grade în data de 13 septembrie.

Dobrogea

După data de 8 septembrie, temperatura aerului va fi în scădere, iar în ultimele zile, media maximelor nu va mai depăsi 23, 24 de grade. Valorile termice diurne vor avea ușoare variații de la o zi la alta. Șansele de precipitații sunt foarte reduce pentru tot intervalul (7-20 septembrie).

Muntenia

În intervalul 10-14 septembrie, temperatura aerului va crește ușor, spre 29 de grade, iar până la sfârșitul intervalului de prognoză, va marca o scădere treptată, spre medii de 24…25 de grade, când vor caracteriza un regim apropiat de cel normal. Și aici sunt șanse slabe de precipitații.

Oltenia

În intervalul 09-14 septembrie se va răcori ușor, iar media va scădea spre 29 de grade. În intervalul 15-20 septembrie, temperatura aerului va scădea ușor, spre medii ale maximelor de 25…26 de grade, ceea ce înseamnă un regim normal pentru această perioadă. Șanse slabe de precipitații.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top