Connect with us
Vremea 19 septembrie 2020. Weekend răcoros în toată țara

Vremea

Vremea 19 septembrie 2020. Weekend răcoros în toată țara

Vremea 19 septembrie 2020. Finalul de săptămână vine cu o scădere a temperaturii începând cu ziua de vineri 18 septembrie. Va urma o răcire semnificativă, și vremea se va schimba radical, dar doar pentru câteva zile. Temperatura maximă se va situa între 20 și 22 de grade. Până în 25 septembrie se va încălzi ușor, cu maxime ce vor urca, în medie, la 26 de grade, însă în ultimele două zile de prognoză vor coborî spre 22 de grade.

Vremea 19 septembrie 2020

Vremea 19 septembrie 2020. Ziua de 19 septembrie păstrează temperaturile de pe 18 septembrie, când s-a înregistrat o răcire a vremii în toate regiunile țării. Vremea se răcește, iar vântul își face apariția în mai multe zone din țară. Va fi un weekend răcoros, specific toamnei, un weekend în care vom renunța la rochii și pantaloni scurți.

Totuși, după ziua de duminică, 20 septembrie, vremea va reveni la toane mai bune, vântul se va mai domoli, iar temperaturile vor crește în termometre.

Vremea în Capitală

În Capitală, sâmbătă, 19 septembrie, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi normale pentru această perioadă a anului. În prima parte a zilei, cerul va fi înnorat, însă norii vor dispărea treptat și soarele își va face apariția ulterior.

Vântul la sufla slab până la moderat, iar temperaturile maxime se vor situa între 23-24 de grade. Temperaturile minime nu vor depăși 10 grade.

Vremea în restul țării

În restul țării, temperatura va înregistra scăderi, la în noaptea de 19 spre 20 septembrie, se va răci semnificativ. În depresiunile intra-montane izolat vor fi condiţii de brumă.
În timpul zilei, vântul va sufla slab, până la moderat, cu intensificări în zona de est a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 24 de grade, iar cele minime în general între 6 şi 14 grade.

Conform meteorologilor, de-a lungul timpului au existat şi ani în care luna septembrie a fost una deosebit de caldă. De exemplu, în anul 2015 a fost înregistrată temperatura maximă absolută la 65 de staţii meteorologice, majoritatea valorilor depăşind 33 de grade Celsius, cele mai multe în zilele de 1, 2, 18 şi 19 septembrie.

Şi în anii 1986 şi 1987 s-au înregistrat maxime absolute la 22, respectiv 33 de staţii meteorologice.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top