Connect with us
Alex Bodi a fost arestat. Fosta soție ar fi fost cea care l-a denunțat

Monden

Alex Bodi a fost arestat. Fosta soție ar fi fost cea care l-a denunțat

Alex Bodi a fost săltat de mascați din propria locuință marți, 11 noiembrie, fiind implicat într-un dosar de trafic de persoane și proxenetism. Acesta a fost arestat pentru 24 de ore, iar miercuri a fost adus încătușat la tribunal, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Alături de Bodi, au fost arestate preventiv și alte șapte persoane implicate în astfel de fapte. Cea care l-a denunțat pe fostul iubit al Biancăi Drăgușanu este chiar fosta soție a acestuia, care ar fi fost obligată să se prostitueze.

Alex Bodi, denunțat chiar de cea cu care are un copil

Alex Bodi a fost săltat de către mascați din propria locuință. În acel moment, era însoțit de către actuala sa iubită, Daria Radionova. Miercuri dimineaţa, procurorii DIICOT Craiova, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară, au efectuat 23 de percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Ilfov, Braşov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu şi Vâlcea. Procurorii au vizat destructurarea unei rețele de trafic de persoane și proxenetism.

Rețeaua ar fi fost condusă de un interlop care se afla în închisoare în perioada 2008-2011 care, alături de alți deținuți, racolau fetele prin intermediul rețelelor de socializare. Aceștia le promiteau locuri de muncă, bani mulți, precum și relații serioase alături de ei. După ce lucrurile evoluau, acestea erau transportate în străinătate. Victimele erau permanent controlate și transportate în locul în care își desfășurau activitatea, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării.

Pentru a le determina să nu fugă, pentru a nu fi prinși de autorități, le cereau sume mari de bani, pe care nu le puteau plăti, motiv pentru care continuau să se prostitueze.

Alex Bodi este și el suspect, după ce fosta soție l-a denunțat la poliție. Potrivit datelor din dosar, Iulia Sălăgean are statut de victimă în cauză și le-a declarat procurorilor că în perioada 2014 – 2016 a practicat prostituția în Germania, în orașele Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK. Ea ar fi ajuns acolo după ce fostul ei soț ar fi obligat-o să presteze astfel se servicii.

Ea ar fi declarat că fostul soț îi reproșa mereu că nu produce suficienți bani, deși aceasta se plângea mereu că presiunile soțului ei o afectează din punct de vedere psihic și nu mai suporta situația în care era implicată. În acea perioadă, ea cunoscut mai multe fete care practicau aceeași meserie ca ea și erau forțate să recurgă la astfel de fapte.

În plus, procurorii DIICOT Craiova declară că Alex Bodi l-a amenințat, pe 17 martie 2018, pe Robert Avram cu acte de violență pentru a primi o taxă de protecție în valoare de 5.000 de euro.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top