Connect with us
Alex Bodi reacționează după ce Bianca a postat fotografia cu ea vânătă

Monden

Alex Bodi reacționează după ce Bianca a postat fotografia cu ea vânătă

Alex Bodi a avut o primă reacție după ce Bianca Drăgușanu a făcut publică o fotografie cu ea vânătă! Blonda l-a amenințat pe fostul soț că autoritățile vor afla ceea ce a făcut, dar afaceristul a continuat să o ia la mișto.

Alex Bodi reacționează după ce Bianca a postat fotografia cu ea vânătă

Bianca Drăgușanu a publicat o captură de ecran dintr-o conversație pe care o avea cu o persoană apropiată. Acolo apărea și o fotografie în care era desfigurată și vânătă la ochi, în urma bătăilor primite de la Alex Bodi. ”Cu asta am rămas! Dar m-am vindecat! Să vedem ce spun autoritățile despre ”bărbăția”ta”, a fost mesajul postat alături de fotografie.

Alex Bodi a ripostat imediat și a luat-o pe Bianca în râs. ”Oare ce vor spune când află că ai vrut să sari din mașină și mai ales că ai cerut bani, iar eu te-am plătit”, a scris afaceristul potrivit cancan.ro

Alex Bodi

Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a făcut declarații despre relația ei cu afaceristul Alex Bodi, imediat după divorț, la emisiunea Teo Show.

„După apariția la voi în emisiune, după ziua mea, a venit și el la restaurantul în care am fost eu să petrec. La modul general, viața mea începe de astăzi. Sunt o femeie liberă. Sfătuiesc femeile care trăiesc într-o relație vicioasă, toxică, să iasă din relația asta. Din partea mea a fost iubire. Atâta timp cât respecți un om, nu ai cum să-l înșeli. Așa cum a spus soțul meu, nu are ce să-mi reproșeze.

Eu am stat într-o chestie în care nu eram fericită. Mie îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Copilul meu este foarte inteligent, în general copiii la vârsta asta sunt foarte inteligenți. Copilul meu era trist. Îmi este foarte greu să comentez niște lucruri. Eu am început o altă viață de azi. Cât de vesel poate fi un copil, la 1:30, cu patru polițiști în casă, cu mama care plângea și cu mine cum eram?”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top