Connect with us
Alex Bodi și Daria Radionova nu se mai ascund! Rusoaica i-a dat de gol

Monden

Alex Bodi și Daria Radionova nu se mai ascund! Rusoaica i-a dat de gol

Alex Bodi și Daria Radionova nu se mai ascund de ochii lumii! Chiar rusoaica este cea care a confirmat că între ea și fostul soț al Biancăi Drăgușanu există ceva. Deși Alex și Bianca au stat împreună în izolare și au încercat să facă relația să meargă, se pare că planul lor nu a avut succes. Cei doi sunt din nou pe drumuri separate, iar Alex a aterizat rapid chiar în brațele rusoaicei Daria Radionova.

Alex Bodi și Daria Radionova nu se mai ascund! Rusoaica i-a dat de gol

Bianca și Alex s-au despărțit din nou, deși păreau mai fericiți ca niciodată. Afaceristul Bodi nu a stat pe gânduri și a revenit la o fostă iubire. Deși în trecut a susținut cu tărie că nu a avut nicio legătură cu Daria Radionova, ei bine acum rusoaica spune contrariul. Chiar ea este cea care i-a dat de gol printr-un simplu comentariu pe rețelele de socializare.

O fană a comentat la o fotografie de pe Instagram, iar răspunsul Dariei a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Arăți minunat! Sper să ai o relație frumoasă cu @bodi606alex. El e un tip atât de drăguț”, a fost comentariul pe care l-a primit Daria.”Mulțumesc! Da, chiar este!”, a răspuns rusoaica rapid. Așadar, nu mai există urmă de îndoială! Alex Bodi a uitat-o rapid pe Bianca Drăgușanu și s-a întors la Daria Radionova.

Daria Radionova. sursa foto: instagram

Daria Radionova. sursa foto: instagram

În trecut Bianca a vorbit chiar pe rețelele de socializare despre această femeie din viața soțului ei, asemănându-o pe bruneta focoasă cu o purcică, atunci când un fan a subliniat faptul că Alex Bodi a înșelat-o. Cu siguranță acum blonda noastră nu este prea fericită de alegerea lui Bodi.

Zilele trecut au ieșit la iveală și detalii șocante din declarațiile date de Bianca autorităților, atunci când Alex a agresat-o și au ajuns în pragul divorțului. „M-a tras de păr de mai multe ori, m-a bruscat și m-a strâns cu putere în brațe!” ar fi declarat Bianca în fața autorităților.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top