Connect with us
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri șocante. A fost lovită de Alex Bodi

Vedete

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri șocante. A fost lovită de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea showbizului. Ei s-au despărțit și s-au împăcat de nenumărate ori. Chiar la două săptămâni după ce au divorțat în urma unui scandal de proporții, cei doi au fost din nou împreună. În ultima vreme, au apărut din nou zvonuri conform cărora cei doi n-ar mai forma un cuplu și că decizia ar fi una finală. Vedeta a recunoscut în aparițiile publice anterioare că a fost agresată de fostul ei soț de mai multe ori.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri șocante. A fost lovită de Alex Bodi

Bianca a declarat că Alex Bodi a avut momente de agresivitate, în care a lovit-o. În plus, în urmă cu câteva luni a mers la Poliție, acolo unde a cerut ordin de protecție împotriva lui Alex Bodi. În fața instanței, vedeta a povestit cu lux de amănunte modul în care s-au desfășurat episoadele neplăcute. În urma acestora, ea s-ar fi ales și cu răni grave, postând chiar imagini în care avea fața vânătă din cauza loviturilor. Vedeta a ales să meargă la poliție pentru că se temea cu adevărat de Bodi.  „M-a tras de păr de mai multe ori, m-a bruscat și m-a strâns cu putere în brațe!” ar fi declarat Bianca în fața autorităților.

Ultima dată, Bianca s-ar fi împăcat cu Alex Bodi cu o singură condiție: aceea de a semna un contract de confidențialitate. Conform acestuia, indiferent de discuții, certuri, separări, niciunul nu are voie să vorbească în public despre celălalt. Mai mult, potrivit contractului, cel care încalcă cele stabilite, va plăti. Cu toate acestea, cei doi se pare că s-ar fi despărțit definitiv și nimic n-o mai poate face pe Bianca să-și schimbe decizia. În plus, ea s-ar fi mutat deja din casa lui Alex Bodi, locuind acum la apartamentul ei din București, în timp ce afaceristul se află la Mediaș.

„Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. D De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv.”, a declarat o sursă apropiată celor doi.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top