Bianca Drăgușanu este o femeie liberă. Decizia este definitivă!

Andreea Oprea
20.05.2020
Bianca Drăgușanu este o femeie liberă. Decizia este definitivă!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din lumea showbizului. Cei doi s-au căsătorit la scurt timp după ce s-au cunoscut, însă căsnicia lor nu a durat prea mult. Cei doi au divorțat în urma unui scandal de proporții. S-au despărțit și împăcat de nenumărate ori și de fiecare dată și-au adus acuzații grave unul altuia. În ultima vreme, au apărut din nou zvonuri conform cărora cei doi n-ar mai forma un cuplu. De data aceasta, decizi ar fi una finală, așa cum susțin surse din anturajul lor.

Bianca Drăgușanu este o femeie liberă. Decizia este definitivă!

Unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz nu au trecut testul izolării. Se pare că în această perioadă, cei doi ar fi realizat că nu se potrivesc, că nu sunt deloc compatibili. Primele semne ale unei noi despărțiri au început să apară. Controversații îndrăgostiți au șters pozele în care apăreau împreună pe rețelele de socializare și chiar și-au dat unfollow. Bianca postează acum doar imagini în care apare singură sau alături de fiica ei. Un apropiat al celor doi a dezvăluit că blondina s-ar fi mutat deja din casa lui Alex Bodi. Ea stă acum la apartamentul ei din București, în timp ce afaceristul se află la Mediaș.

“Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. După ce au decis să o «rupă», Alex a plecat la Mediaș, iar, luni, Bianca s-a întors în apartamentul ei din București, pentru că nu cred că mai are ce să caute în vila din Pipera. De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv.”, a declarat o sursă apropiată celor doi.

Ultima dată, Bianca s-ar fi împăcat cu Alex Bodi cu o singură condiție: aceea de a semna un contract de confidențialitate. Conform acestuia, indiferent de discuții, certuri, separări, niciunul nu are voie să vorbească în public despre celălalt. Mai mult, potrivit contractului, cel care încalcă cele stabilite, va plăti.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că este foarte vulnerabilă în relația cu Alex Bodi, pe care îl consideră bărbatul vieții ei, motiv pentru care decide mereu să se reîntoarcă la el. Se pare că bărbatul ar profita de slăbiciunea vedetei, iar ea, deși observă, continuă să-l ierte. Aceasta a declarat, totuși, că nu-i plac schimbările de comportament ale lui, ci chiar se simte amenințată. Acesta a avut momente de furie, în care a devenit agresiv față de vedetă.

 

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *