Connect with us
Cine este Alin Sălăjean. A plecat în lacrimi de la Survivor. Concurentul este la fel de emotiv și în relația sa

TV

Cine este Alin Sălăjean. A plecat în lacrimi de la Survivor. Concurentul este la fel de emotiv și în relația sa

Alin Sălăjean a părăsit competiția Survivor. Concurentul s-a emoționat pe ultima sută de metri și a plecat din concurs în lacrimi. Mărturisirile apropiaților și ale soției arată că este la fel de sentimental și în viața personașlă.

Mesaj emoționant de la soția lui Alin Sălăjean, vineri, după eliminare

După ce a văzut în emisiune că soțul ei părăsește competiția, Diana Sălăjean a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Soția lui Alin a scris că îl așteaptă acasă. „Campionul meu vine acasă”, a scris Diana.

Ce avere are Alin Sălăjean

Puțini știu că Alin Sălăjean de la Survivor, a fost timp de 4 ani consilier local la Câmpia Turzii.

Informațiile despre averea concurentului de la Survivor sunt publicare în declarația sa de avere din anul 2016. El a fost obligat prin lege să anunțe public ce bunuri deține și ce avere are, fiind consilier local. A dorit și să candideze în 2020 pentru postul de primar la Câmpia Turzii, din partea Partidului Verde, dar nu a mai ajuns pe liste.

În 2016, Alin Sălăjean declarase că a câștigat 6.852 de lei din funcția de consilier local și 9.400 de lei din ocupația de prezentator de evenimente. În anul 2016 nu era căsătorit și nu avea terenuri sau imobile în proprietate. Nu avea conturi bancare și nici datorii. Singura proprietate pe care o avea la acel moment era un automobil Volswagen Bora fabricat în 2001.

Prin activitatea sa de consilier local s-a remparcat proiectul „Ansamblul Wooden Churchy Park”. A amenajat o zonă în Parcul Mare, la Câmpia Turzii, al cărei punct de atracție principal este biserica din lemn, monument istoric din secolul XVII construită la Ghiriș.

La acel moment, tânărul Alin Sălăjean a spus că după proiect va fi aprobat își va cere iubita în căsătorie. Fiind un om de cuvânt, dar și foarte romantic, și-a ținut promisiunea.

Alin Sălăjean, foarte romantic și emotiv în viața sentimentală

Înainte de a-și cere de soție actuala nevastă, Alin s-a întalnit vineri cu Diana și rugat-o să se pregateasca pentru o ședință foto pentru o revistă. Diana, alături de alte fete care s-au pregătit pentru această „ședință foto” au urcat în limuzina pregătită de Alin și au pornit spre restaurantul Lac Luncani, unde ședința foto s-a transformat într-o scenă de poveste. Momentul în care i-a cerut mâna a fost unul extrem de emoționant pentru amândoi.

Chiar dacă i-a fost greu să-și părăsească soția pentru o bună perioadă de timp, Alin își propusese să își depășească limitele la Survivor România 2021.

„Pentru mine Survivor este un test al răbdării, al inteligenței, un test al depăşirii limitelor şi, nu în ultimul rând, un test al supraviețuirii. Îmi vor lipsi momentele de linişte sufletească alături de soția mea, bucuria cățelului meu, în momentul în care mă vedea, şi acei cinci prieteni adevarati” , a declarat Alin Salajean la începutul competiției.

Concurentul a părăsit competiția în lacrimi, invocând motive medicale.

Cine este soția lui Alin Sălăjean

„Multă lume m-ați intrebat de ce o țin “ascunsă” pe soția mea pe rețelele de socializare.

A sosit timpul să vă răspund invocănd două motive:

1. Rețelele de socializare sunt pentru mine instrumente de a mă promova, atât si nimic mai mult.

2. Frumusețea ei poate păli ochii și sufletul oricărui bărbat, de ce să risc!!! 😂😂😂… oare acum, am riscat prin această postare??? Diana Salajean mulțumesc că mă accepți și cu bune, dar mai ales cu rele!!! Tu ești singura persoana care mă cunoaște, restul poveștilor sunt doar legende… (șosete galbene, ireverențios). Esti incântătoare!!! Mulțumesc!!”, a scris Alin Sălăjean pe contul său de Instagram.

Soția sa a publicat pe Facebook un mesaj prin care a spus că își susține soțul pe parcursul competiției.

„Îi sunt alături oricât i-ar fi de greu și sunt mai mândră ca niciodată de el! Suntem împreună de mulți ani, dar niciodată nu am stat atât de mult separați. Deși nu este ușor, îl vreau în competiția Survivor România până la final. Știu că este un învingător!”, a scris Diana Sălăjean pe contul său de Instagram.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top