Connect with us

Monden

Au fost găsiți hoții care au spart casa fiului lui Niculae Bădălău. Principalul suspect este chiar un apropiat

La data de 18 iunie, casa fiului lui Niculae Bădălău, fost ministru al Economiei, a fost spartă de hoți. Gabi Bădălău locuiește în Bolintin Vale și a a avut parte de un eveniment nu tocmai plăcut. Hoții au intrat în casa lui și au luat 30.000 de euro bani cash, dar și mai multe obiecte prețioase, care ridică pagubele la aproximativ 80.000 de euro. După aproape două luni de la nefericitul eveniment, doi dintre hoți au fost identificați de polițiști. Se pare că unul dintre ei este chiar un apropiat al familiei.

Au fost găsiți hoții care au spart casa fiului lui Niculae Bădălău. Principalul suspect este chiar un apropiat

Fiul lui Nicolae Bădălău, Gabi, a sesizat autoritățile în urmă cu două luni. El acuza că mai multe persoane necunoscute au intrat în proprietatea sa și îi lipsesc din casă bani și mai multe bijuterii, respectiv 30.000 de euro bani cash și ceasuri din aur de până la 50.000 de euro. Munca polițiștilor de identificare a vinovaților a fost una dificilă, mai ales că, în momentul furtului, camerele de luat vederi din casa familiei Bădălău nu funcționau.

Polițiștii au identificat doi dintre hoții care i-au spart casa lui Gabi Bădălău. Astăzi au loc percheziții în mai multe locuințe din Bolintin Vale și Giurgiu, acolo unde se suspectează că hoții ar fi ascuns o parte din bunurile furate.

Hoții ar fi fost găsiți după ce unul dintre ei, respectiv șoferul familiei, ar fi încercat să vândă un ceas scump la un magazin de specialitate. Angajatul magazinului a sesizat faptul că persoana care scoate la vânzare ceasul nu are acte asupra lui și a apelat Poliția. Se pare că cei doi ar fi avut și complici, iar polițiștii au reușit să recupereze până acum 3 dintre cele 4 ceasuri furate.

Încă din primele cercetări la fața locului au existat indicii că hoții ar fi cunoscut exact casa lui Gabi și au acționat prompt, exact unde știau că se află bunurile pe care le-au și sustras.

Nicolae Bădălău a trecut și el printr-un astfel de episod în luna noiembrie, 2018. Casa acestuia a fost spartă, în timp ce el și familia lui se aflau înăuntru. Sesizarea a fost făcută de o femeie din Bolintin Vale. Se pare că cei doi dormeau și nu au sesizat momentul în care hoții au intrat în casa lor.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top