Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi. S-a dus la notar cu 2 bodyguarzi

10.03.2020

Bianca Drăgușanu a divorțat astăzi la notar de Alex Bodi, vedeta de televiziune s-a dus la notar însoțită de doi bodyguarzi de frică ca Alex Bodi să nu o bată. Divorțul s-a produs astăzi la notar.

Oana Roman, invitată la „Vorbește lumea”, a povetit că Bianca a autorizat-o să vorbească despre asta și că Bianca are acte legate de agresiunile fizice pe care le-a suferit din partea lui Alex Bodi.

„Aceste lucruri sunt asa sunt la el, ieșirile violente, face multă sală, ia și mulți steroizi. Este clar că acest lucru este o problemă la el, pentru că este clar că problema este cumva la el.  Cred că ea totuși nu a mai putut să reziste într-o astfel de căsnicie, a fost foarte speriată și ce și-a dorit mai mult a fost să apere integritatea fetiței.”, a spus Oana Roman la Vorbește Lumea.

Nu au nimic de împărțit

Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi. S-a dus la notar cu 2 bodyguarzi
Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi. S-a dus la notar cu 2 bodyguarzi

„Lui cred că i-a plăcut să trăiască alături de Bianca Drăgușanu, pentru că a devenit o persoană vizibila și cunoscută. E clar ca el a căpătat o mare vizibilitate. Mai ales ce s-a intaplat de ziua ei. Au chemat politiția, și-a agresat soacra un lucru pe care nu și-l dorește nimeni de ziua lui. Ei doi nu au nimic de împățit, nici bani, nici case, nimic.”, a continuat Oana Roman la Pro TV.

Am găsit-o pe Bianca Drăgușanu foarte rănită fizic

„Bianca a primit duminică un filmuleț cu Alex Bodi cu o fată pe care o ținea în brațe, e clar că și el își trăiește viața. Sper ca Bianca Drăgușanu să nu se răzgândească, deși azi a fost foarte hotărâtă. S-a gândit să fie un pericol pentru cea mică. Nu și-a agresat fetița, dar problema a fost ca cea mică a fost de față.”, a spus Oana Roman.