Connect with us
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu divorțează pe bune! Documentul care dovedește tot

Vedete

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu divorțează pe bune! Documentul care dovedește tot

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu trec prin clipe grele, după ce vineri au fost surprinși în timp ce se certau în mijlocul unui mare parc din Capitală. Afaceristul ar fi avut un conflict și cu soacra sa, care ulterior l-a denunțat la poliție. Acum Bodi și Bianca vor divorța și se pare că de data aceasta este totul pe bune!

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu divorțează pe bune! Documentul care dovedește tot

Potrivit spynews.ro, Alex Bodi i-a trimis Biancăi Drăgușanu o înștiințare conform căreia trebuie să se prezinte, marți, pe 10 martie, la tribunal, acolo unde ar urma să rupă orice legătură legală cu soțul ei.

Documentul primit de Bianca

Documentul primit de Bianca

Se pare că de această dată Alex bodi vrea să divorțeze și să nu se mai uite înapoi, deși cu puțin timp în urmî susținea că bianca este femeia vieții sale. Vineri Bianca și Alex au fost prezenți în platoul unei emisiuni tv unde au vorbit despre situație dintre ei. Bianca a izbucnit în lacrimi, deși era ziua ei de naștere și ar fi trebuit să o petreacă în liniște.

„Eu tot încerc de un an jumătate să fiu cea mai bună variantă a mea şi să fiu o femeie cu care consideră că orice bărbat are motive să se mândrească. Ideea este că eu sunt un om foarte mândru de mine şi de realizările mele, nu ma ce să-mi reproşez din niciun punct de vedere. Mai ales în relaţia pe care o am cu actualul meu soţ. Consider că merit să fiu iubită şi să primesc ceea ce dau. Am aşteptări prea mari!”, spunea Bianca Drăgușanu.

La doar câteva zile, se pare că soțul ei a decis ce vrea să facă. Rămâne de văzut dacă se va întoarce și de data aceasta din drum sau nu.

Citește și: Guvernul impune noi restricţii pentru transportul feroviar şi rutier de persoane dinspre şi spre Italia

Citește și: Vulpiţa şi Viorel, apariţie de “senzaţie” pe contul de Instagram al Deliei

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top