Connect with us
Brigitte Pastramă, pusă la zid chiar de către cumnata ei. Cum a fost umilită vedeta

Monden

Brigitte Pastramă, pusă la zid chiar de către cumnata ei. Cum a fost umilită vedeta

Brigitte Pastramă trece printr-o perioadă foarte agitată și se pare că lucrurile au scăpat de sub control. Între vedetă și fiul ei s-a iscat un scandal de zile mari, însă nu aceasta este cu adevărat cauza tristeții care a cuprins-o pe Brigitte. Neînțelegerile cu soțul sunt din ce în ce mai mari. Acesta nu ezită să-i aplice tratamente nepotrivite ori de câte lori are ocazia și se pare că toată lumea este împotriva brunetei. Lucrurile au luat-o razna și în relația cu Simona, cumnata lui Brigitte, care a pus-o la zid pe vedetă și i-a adresat acuzații grave.

Brigitte Pastramă, acuzații grave din partea cumnatei

Brigitte Pastramă a declarat de curând pe una dintre rețelele de socializare că Simona, cumnata ei, s-ar fi aliat cu fost iubită a lui Florin Pastramă, încercând să-i facă ei rău. Aceasta a explicat că iubita cumnatului ei nu a apreciat ajutorul pe care i l-ar fi acordat în momentele dificile din viața acestuia, sprijinind-o chiar și material, ci s-ar fi întors împotriva ei, devenind prietenă cu Raluca Podea. În plus, femeia ar fi dat presei informații false despre căsnicia ei.

În acest context, cumnata lui Brigitte, Simona Necula, a intervenit pentru a face lumină. Ea a precizat că nu are niciun fel de relație cu Brigitte și nici nu își dorește să mai fie asociată cu ea din motive morale, aducându-i acuzații grave. Simona susține că imaginea ei și a familiei nu merită să fie pătată de astfel de scandaluri. Ea a scos în evidență trecutul mai puțin plăcut al lui Brigitte, vorbind despre perioada în care aceasta a fost condamnată la închisoare pentru sechestrare și tâlhărie.

În plus, ea o acuză pe Brigitte că și-a făcut copiii de rușine la televizor, după ce a apărut în ipostaze tandre alături de un bărbat, care nu era iubitul ei. Este vorba despre momentele tandre dintre ea și Florin Pastramă din timpul emisiunii Ferma Vedetelor, unde a început relația controversată de iubire a celor doi.

Simona a mai adăugat faptul că nu vrea să fie implicată în asemenea situații și nici să își spele rufele în public, ci vrea să clarifice situația, pentru că pentru ea este mult mai importantă legea decât puterea divină, așa cum susține Brigitte, că ar fi o femeie credincioasă.

„Aș vrea să clarific această situație, atât în numele meu cât și al familiei mele. Nu aveam cum să pot privi în ochi o femeie care se consideră un om cu frica lui Dumnezeu, dar care nu are rușine față de proprii ei copii. Nu am avut niciun fel de relație cu această individă, din motive pur morale, deoarece lăsând trecutul infracțional al acesteia, nu aveam cum să primesc în sânul familiei mele o femeie care a întreținut relații sexuale cu un alt bărbat, altul decât iubitul ei, pe un post de televiziune.”, a scris iubita lui Relu Pastramă pe Facebook.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top