Scandal la Antena 1, Brigitte Pastramă pleacă din emisiune cu circ după ce a intrat Raluca în direct

06.10.2020

Brigitte Pastramă și Florin Pastramă au dat cărțile pe față. Recent a aparut în presă un video în care Florin o bate pe Brigitte, iar imaginile au fost difuzate de România TV. Contactată de HUFF Briggite a spus că imaginile sunt vechi și că nu poate comenta că are contract cu Antena 1.

UPDATE 00:33 – Brigitte și Florin Pastramă au părăsit emisiunea lui Dan Capatos cu scandal și au plecat din emisiune, dupa ce prezentatorul a acordat drept la replică Ralucăi.

Brigitte spune că a fost o condiție ca Dan Capatos să nu îi confrunte, iar vedeta Antena 1 a ales să plece din show-ul XNS de la Antena 1.

Brigitte Pastrama pleaca din emisiunea lui Dan Capatos cu Florin dupa ce a intervenit Raluca
Brigitte Pastrama pleaca din emisiunea lui Dan Capatos cu Florin dupa ce a intervenit Raluca

Brigitte Pastramă dezvăluiri incendiare la Dan Capatos

Brigitte Pastramă, fostă Sfăt, a fost invitata lui Dan Capatos, alături de Florin Pastramă unde a povestit de unde a pornit povestea cu bătaia pe care a încasat-o de la Florin Pastramă.

„În ziua aia eram extrem de nervoasă, am început să urlu la Florin după ce am văzut că acesta mi-a ascuns la un proces și de asemenea că vorba cu fosta lui iubită. Eu am înnebunit când am văzut mesajele și am reacționat foarte urât. Eu i-am spus că nu conduce bine nici mașina și Florin a oprit mașina, a tras pe dreapta și  m-a trat pe mine (Brigitte) să conducă ea, în speranța că mă liniștesc. Atunci eu am căzut pe jos și asta a fost, n-a fost o bătaie ci o ceartă mare între noi. Florin nu a dat în mine”, a declarat Brigitte la XNS Show, emisiunea lui Capatos.

Brigitte Pastramă explica bătaia primită de la Florin Pastramă
Brigitte Pastramă explica bătaia primită de la Florin Pastramă

Momentul s-a produs chiar în timp ce ei filmau realy show-ul pe care-l au la Antena Stars.

Florin Pastramă: „M-a jignit. Mi-a spus că nu sunt în stare nici să conduc. Mă deranja că erau camerele cu noi. M-a deranjat foarte tare ce mi-a spus de față cu colegii de la Antena Stars. M-am simtit jignit în orgoliu și am reacționat, am pus-o să conducă”.

Cei doi au încercat să explice telespectatorilor XNS, emisiunea lui Dan Capatos, că Brigitte Pastramă era geloasă pe Raluca și aceasta a crezut că Florin Pastramă o înșeală cu Raluca, iar scandalul a fost iminent.

Brigitte Pastramă și Florin s-au cuplat în emisiunea Ferma de la Pro TV. Aceștia sunt căsătoriți de aproape 1 an și jumătate.