Andreea Bălan, lovituri grele pentru George Burcea. Ce condiție i-a impus pentru a-și putea vedea fetițele

19.06.2020
Andreea Bălan, lovituri grele pentru George Burcea. Ce condiție i-a impus pentru a-și putea vedea fetițele

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drum. Artista continuă să facă declarații despre tatăl copiilor ei și pune mereu accent pe faptul că nu se mai gândește deloc la el și se atacă reciproc. Deși părea că războiul dintre ei s-a sfârșit și au decis să aibă o relație bună de dragul celor mici, ba chiar intenționau să meargă împreună în vacanță, Andreea nu a putut rezista și i-a mai dat o lovitură fostului ei soț. Astfel, pentru a-și putea vedea fetițele, George trebuie să respecte anumite condiții.

Andreea Bălan, lovituri grele pentru George Burcea. Ce condiție i-a impus pentru a-și putea vedea fetițele

Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea va începe în câteva săptămâni. Andreea are de gând să solicite custodie exclusivă pentru cele două fetițe, motivând alegerea ei. Astfel, ea susține că George nu ar merita custodia fetelor, mai ales că el nu are o locuință proprie și, de asemenea, a fost implicat într-un scandal când a fost prins de poliție sub influența substanțelor interzise, ceea ce ar reprezenta un pericol pentru copii. Avocata Andreei a prezentat dorințele acesteia. Astfel, ea crede că George trebuie să se implice în creșterea micuțelor, însă doar cu anumite condiții, de care Impact.ro a aflat.

Astfel, Andreea Bălan nu este de acord ca George să petreacă timp alături de cele mici fără ca ea sau mama ei să fie în preajmă. De asemenea, ea vrea să fie stabilit un interval strict în care George să le poată vizita pe fetițele lui. Conform unor surse, actorul încearcă tot mai mult să-i facă pe plac Andreei și să se implice în îngrijirea copiilor.

“George vine zi de zi la fete. Andreea s-a întors pe platourile de filmare, iar bunicii îi este greu să se ocupe singure de amândouă. Așa că George este cel care le schimbă, le dă micul dejun, le plimbă, se ocupă de ele. Andreea este conștientă că cele mici în divinizează pe George și că el este un tată excepțional. Ar fi o cruzime să îl îndepărteze de copii.”, spun surse din anturajul celor doi.

Condiție dură pentru George

În ultima vreme, Andreea s-ar gândi mai serios la custodia comună. Totuși, nu are încredere prea mare în George și îl consideră un pericol pentru cele mici, având în vedere antecedentele sale. Drept urmare, ea vrea ca George să facă un test antidrog o dată la trei luni, pentru a se asigura că a renunțaț la consumul de substanțe interzise și este capabil și  responsabil să le îngrijească pe cele mici. Se pare că George ar lăsa de la el în ultima vreme, totul de dragul copiilor.

“George a lăsat mult de la el în ultima vreme, suportă multe, doar ca Andreea să se răzgândească și să accepte custodia comună. De curând au avut o discuție mai puternică, iar ea i-a spus că dacă dorește să își vadă fiicele, va trebui să se supună unui test antidrug o dată la trei luni. Că ea nu îi va da acordul să plece cu fetele nici până la colțul străzii, atâta timp cât acțiunile lui le poate pune pe ele în pericol. Desigur, este de înțeles și de apreciat această grijă pentru fete, însă pare și puțin exces de zel. George a greșit, dar este un om responsabil și un tata extrem de iubitor.”, au precizat aceleași surse.