Connect with us
Ce se întâmplă, de fapt, cu Adriana Iliescu. Detalii de la apropiați

Monden

Ce se întâmplă, de fapt, cu Adriana Iliescu. Detalii de la apropiați

Adriana Iliescu este cea mai în vârstă mamă din România, care i-a dat naștere fiicei sale la 66 de ani. De ceva timp, aceasta nu a mai fost văzută în public și vecinii sunt îngrijorați că ar fi putu păți ceva. Cu toții s-au gândit la cele mai negre scenarii, cum că aceasta nu s-ar simți bine, motiv pentru care ar fi ales să nu mai iasă afară, așa cum obișnuia scriitoarea. Despre ce se întâmplă cu adevărat cu Adriana a vorbit medicul care a ajutat-o să o aducă pe lume pe fiica ei, profesorul Bogdan Marinescu.

Adriana Iliescu se ascunde de noul virus

Adriana Iliescu lipsește de ceva vreme. Ea nu a mai fost văzută de către vecini de o perioadă bună de timp și nu răspunde nici măcar la telefon, unii spunând că i-ar fi fost întrerupt din cauza datoriilor. Ea obișnuia să meargă la cumpărături destul de des, însă de mai bine de o lună nu a fost deloc văzută de oameni, ceea ce a atras suspiciuni și i-a îngrijorat pe apropiații ei.

În plus, fiica ei a mers singură în prima zi de școală. Deși ar fi putut opta pentru susținerea orelor în mediul online, din cauza faptului că mama sa are o vârstă înaintată și face parte din categoria persoanelor amenințate de noul virus, Eliza a mers la școală la fel ca toți colegii ei, unde începe clasa a XI-a, însă fără a fi însoțită de către Adriana Iliescu. Fie aceasta nu se simte bine și a preferat să rămână acasă, fie vrea doar să se protejeze de nemilosul virus al momentului, considerând că este mai în siguranță în acest fel.

Profesorul Bogdan Marinescu, cel care a ajutat-o pe Adriana să-i dea naștere fiicei sale, a vorbit despre ceea ce se întâmplă cu femeia. El a mărturisit că ultima dată când a luat legătura cu Adriana a fost în urmă cu două luni, iar atunci, ea se simțea bine. El este de părere că ar fi aflat dacă Adriana ar fi pățit ceva și crede că s-ar fi mutat la casa ei de lângă Pitești, pentru a se proteja mai bine în această perioadă.

„Acum două luni era bine, însă de atunci nu am mai ținut legătura. Dar mă gândesc că dacă ar fi avut vreo problemă, aș fi aflat. Cel mai probabil, doamna Iliescu s-a retras la casa pe care o are lângă Pitești. Are și dânsa o vârstă și trebuie să se protejeze de covid-19. Acolo stă în aer liber în propria curte și este mult mai în siguranță.”, a declarat profesorul Bogdan Marinescu pentru playtech.ro.

Profesorul Marinescu este nașul, dar și cel care îi va fi tutore Elizei, în cazul în care Adriana Iliescu ar trece în neființă. În urmă cu ceva timp, ea a precizat că i-a lăsat fiicei sale un om de nădejde, dar și două apartamente, pentru a avea un start bun în viață.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top