Connect with us
Cine este Codruța Filip, angajata de la Ministerul Sănătății care a provocat mari controverse

Monden

Cine este Codruța Filip, angajata de la Ministerul Sănătății care a provocat mari controverse

Codruța Filip a devenit subiect de presă, după ce s-a anunțat că a fost angajată în cadrul Ministerului Sănătății. Vestea a creat vâlvă din cauza contrastului dintre vârsta fragedă a acesteia și postul pe care l-a obținut. Tânăra ar fi angajată în cadrul Direcției de Monitorizare și Implementare a Spitalelor Regionale din România.

Codruța Elena Filip – noua angajată de la Ministerul Sănătății

Codruța Elena Filip are 24 de ani și nu este străină de lumina reflectoarelor. A studiat Dreptul, și este cântăreață de muzică populară. Acum a intrat în vizorul mass-media, cu funcția pe care a obținut-o în cadrul Direcției de Monitorizare și Implementare a Spitalelor Regionale din România.

Cine este Codruța Filip, angajata de la Ministerul Sănătății care a provocat mari controverse

Aproape nimeni nu a căutat mai multe informații pentru a afla cine este, de fapt, domnișoara Filip. Mulți s-au oprit la aspectul fizic și la faptul că este cântăreață, ceea ce a revoltat-o pe tânără.

Situația a deranjat-o enorm pe tânără care a postat pe contul ei de Facebook un mesaj dur pentru toți ce care au judecat-o și i-au pus eticheta după aspectul fizic.

„Am fost evaluată și selectată CONFORM PROCEDURILOR pentru acest post! Am depus dosar, m-am prezentat la interviul de selecție, unde m-am clasat pe prima poziție și am obținut un punctaj bun! Și pot da acest interviu din nou, la orice oră, oricând!” , a scris Codruța Elena Filip pe Facebook.

„Post ocupat în deplină legalitate”

Codruța a precizat că a studiat ani de zile, ca să ajungă să ocupe în deplină legalitate, un post de consilier debutant, pentru care nu este necesară experiența, și că nu înțelege de unde atâta răutate.

Cine este Codruța Filip, angajata de la Ministerul Sănătății care a provocat mari controverse

Ea a postat pe Facebook toate diplomele pe care le-a obținut până la vârsta de 24 de ani. A arătat că este absolventă a Facultății de Drept, din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, are și un master cu disertație la care a obținut nota 10.

Tânăra a declarat că postul pe care l-a obținut nu necesită experiență, pentru că este unul de consilier debutant. În toată această situație, ea este susținută de logodnicul ei, Valentin Sanfira – cântăreț de muzică populară. Cei doi urmează să se căsătorească pe 10 octombrie.

Cine este Codruța Filip, angajata de la Ministerul Sănătății care a provocat mari controverse

Tot e a mai spus că nu este posibil să aplici pentru un post pe care l-ai găsit pe Internet, să îl ocupi cu brio, apoi să fii discriminat pe motive de gen și de activități desfășurate în afara orelor de muncă.

„DA, în timpul meu liber sunt și ARTIST. Poate alți colegi au alte hobby-uri, cum ar fi tenisul, voleiul etc. Ei bine, EU CÂNT! Pasiunea mea este MUZICA! Și deja se împlinesc 10 ani de când am o carieră artistică. Așadar, care este problema? Cu ce afectează acest lucru activitatea mea din cadrul Ministerului?” , a mai spus Codruța.

Pe de altă parte, întrebat despre această situație, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a declarat că tânăra nu are contract de muncă cu Ministerul Sănătății și că nu este angajata instituției. Mai mult, ministrul a precizat că a dispus o anchetă internă la Compartimentul de Resurse Umane, pentru a verifica informațiile apărute în spațiul public.

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top