Connect with us
Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Selly. Ei sunt cei mai mari susținători ai cunoscutului vlogger

Monden

Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Selly. Ei sunt cei mai mari susținători ai cunoscutului vlogger

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți și de succes vloggeri ai momentului. Este urmărit de oameni de toate vârstele și se apropie cu pași repezi de 3 milioane de urmăritori pe canalul său de YouTube, unde are o activitate mare și se bucură de cifre impresionante la vizualizări și aprecieri. El abordează teme de actualitate și are mare lipici la tinerii care se identifică în ceea ce le transmite. Ceea ce nu mulți știu este cine sunt părinții săi și cu ce se ocupă aceștia.

Cine sunt și cu ce se ocupă părinții lui Selly. Ei sunt cei mai mari susținători ai cunoscutului vlogger

Selly nu și-a ferit deloc viața personală de ochii lumii, în special pe părinții săi de care este foarte mândru. Pe numele real, Andrei Șelaru, tânărul vlogger are o relație foarte bună cu mama și tatăl său și u se sfiește să vorbească despre ei datorându-le tot ce are în clipa de față.

Tânărul s-a afișat alături de familia sa în urmă cu un an. În cea de-a doua zi a galei „The Artist Awards”, eveniment desfăşurat între 11 şi 12 octombrie la Craiova, Selly a avut rolul de prezentator și a acceptat să vorbească despre activitatea sa și ocupațiile părinților săi. Astfel, el a mărturisit că tatăl său este inginer silvic, iar mama sa profesoară de matematică, ceea ce explică și nota mare de la examenul de bacalaureat. De altfel, el a precizat că părinții săi nu s-au ferit niciodată de camere și l-au susținut, fără a avea ceva de adăugat și a-i impune lucruri cu privire la ceea ce vrea să facă.

„Numele meu este Şelaru Andrei, am 18 ani şi m-am născut pe 28  februarie 2001, în Craiova. Mama este profesoară de matematică, iar tata, inginer silvic. Părinţii m-au sprijinit, însă nu au fost genul acela care să fie în spatele camerei sau să-mi zică ce să fac. Au fost, însă, de acord cu ideea mea şi nu s-au opus în nici un fel.”, a declarat Selly.

Selly a fost interesat încă de mic de TV, de felul în care se schimbă unghiul, perspectiva etc, de aici și pasiunea pentru video. El a început să filmeze de mic, iar la 18 ani avea deja primul milion de vizualizări și banii veneau în conturile sale.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top