Connect with us
Cosmin Cernat, anunț de ultimă oră! Cum se vor desfășura probele la Exatlon înainte de finală

Monden

Cosmin Cernat, anunț de ultimă oră! Cum se vor desfășura probele la Exatlon înainte de finală

Urmează trei zile extrem de dificile pentru concurenții rămași la Exatlon. Vladimir Drăghia, Alex Nedelcu, Ștefan Floroaica și Ionuț Rusu au intrat pe ultima sută de metri a concursului.

Prezentatorul emisiunii, Cosmin Cernat, a anunțat că regulile concursului se vor schimba începând de luni. Pe 23 mai, va avea loc marea finală Exatlon, unde câștigătorul va pleca acasă cu suma de 100000 de euro.

„Logic și normal nu puteți juca 4 contra 1. În următoarea etapă, jucați individual. Asta e vestea. Vor fi meciuri fiecare cu fiecare, meciuri mixte. Din 5 veți rămâne 4, apoi semifinale, iarăși jocuri între voi”, a dezvăluit Cosmin Cernat în emisiunea de duminică seară.

Citește și: Exatlon 20 mai 2018 – A fost eliminat! Cătălin Cazacu pleacă acasă

Vestea nu i-a surprins foarte tare pe concurenți, care însă se întreabă cum vor juca împotriva Roxanei, singura fată rămasă în concurs.

„Știam că se va ajunge aici, dar nu știu cum o să arate un meci între Roxana și unul dintre noi. Era normal să se ajungă aici, să lupte fiecare pentru el. Din păcate, s-a ajuns atât de devreme aici”, a dezvăluit Vladimir.

„Încerc să îmi dau seama cum s-a ajuns ca noi să ajungem aici, să fim doar noi doi la Exatlon. Concursul ăsta ne resuscitează. Mă bucur că se trece într-o nouă etapă și va fi ceva nou pentru toată lumea. Ei au respectul nostru, au câștigat șase probe de protecție.

Noi am fost spectatori și am văzut cum unul câte unul pleacă de la noi din echipă”, a mărturisit și Cătălin Cazacu, înainte să fie eliminat.

Citește și: Exatlon 20 mai 2018. De ce a plâns Ionuț după eliminarea lui Cătălin Cazacu. Ce i-a spus Faimosul înainte să plece

După un meci dificil, în care Vladimir și Cătălin au jucat împotriva lui Ionuț, Alex și Ștefan, cei doi Faimoși au pierdut meciul cu scorul de 10 – 3.

Vladimir Drăghia: „Cel mai tare mă doare sufletul”

Imediat după pierderea concursului, Vladimir a dezvăluit că cel mai tare îl doare sufletul.

„Sufletul mă doare cel mai tare. Sunt la fel de liniștit. Sunt un pic ofticat, am avut o săptămână bună pe care am câstigat-o. Dar, când a venit vorba de jocurile importante, luăm bătaie ca fraierii.

Mi se pare că diferența e cam mare față de cum am văzut eu jocul. Se simte și oboseala, dar nu pot să dau vina pe ea. Eu m-am simțit bine pe traseu. Nu cred că din cauza oboselii am pierdut. Îmi place să resimt oboseala. Până la urmă asta este!”, a mărturisit Vladimir.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top