Connect with us
Exatlon 20 mai 2018. De ce a plâns Ionuț după eliminarea lui Cătălin Cazacu. Ce i-a spus Faimosul înainte să plece

TV

Exatlon 20 mai 2018. De ce a plâns Ionuț după eliminarea lui Cătălin Cazacu. Ce i-a spus Faimosul înainte să plece

Exatlon 20 mai 2018: Cătălin Cazacu a fost eliminat la ediția de duminică a Exatlon, care a marcat finalul probelor pe echipe.

Echipa Războinicilor a reușit să elimine rând pe rând câte un Faimos, până când echipa roșie s-a destructurat complet. Vladimir Drăghia a rămas singurul concurent de Faimoși, iar de azi, 22 mai, încep probele individuale.

Cătălin Cazacu a reacționat bine după eliminarea de la Exatlon. El i-a spus lui Cosmin Cernat că se simte ușurat că va părăsi Republica Dominicană și că Vladimir Drăghia merita să meargă mai departe.

“E prima arenă la care am venit împăcat, e un moment bun. Mi-a plăcut mereu să fiu sincer. Astăzi, în interiorul meu, am făcut toate superstițiile toate. Astăzi am încălcat tot din dorința de a ieși.

Mi-am dorit să ies pentru că în distribuția asta cred că Vladimir merită să meargă mai departe. Am fost un sportiv bun, nu am fost favorit, dar mi-am dat sufletul pe teren. Asta e linia de finiș, nu mi-e rușine.

Mă simt atât de ușurat, aș fi purtat o povara dacă pleca el și rămâneam eu. Tot respectul pentru cei care m-au votat”, a spus Cătălin Cazacu, după ce a aflat rezultatul votului.

Exatlon 20 mai 2018: Ionuț, în lacrimi după eliminarea lui Cătălin

Eliminarea lui Cătălin Cazacu i-a produs emoții și lui Ionuț Sugacevschi. Războinicul a plâns după ce Cazacu a venit să își ia rămas bun de la cei în albastru.

„Mă faci să plâng și pe mine”, i-a spus Cătălin lui Ionuț, după ce aceștia și-au luat la revedere.

Deși era în echipe adverse, Cătălin și Ionuț se înțelegeau bine când nu se duelau unul contra celuilalt. La jocul internațional cu Grecia, după ce Cazacu a pierdut un punct important, „Jaguarul” a fost cel care s-a dus să-l consoleze.

Cătălin Cazacu ar fi putut atunci să obțină punctul care să închidă jocul, însă doar o jumătate de secundă l-a împiedicat de victorie. Dezamăgit, abia a mai avut puterea sa se ridice. Ionuț Rusu a fost cel care a venit spre el, l-a îmbrățisat grijuliu, și-a lipit fruntea de capul lui, iar apoi l-a ridicat de pe nisip.

Pentru cei concurenți rămași în concurs, luni încep probele individuale, care se vor termina cu eliminarea încă unuia. Patru concurenți vor intra apoi în semifinale.

Citește și: Ce s-a întâmplat duminică la Exatlon

Citește și: Larisa de la Exatlon, prima reacție după ce a fost eliminată: „Nu știu dacă ar trebui să zic, dar…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top