Connect with us
Cu cine s-a cuplat Alexandru Papadopol după divorțul de Ioana Ginghină

Monden

Cu cine s-a cuplat Alexandru Papadopol după divorțul de Ioana Ginghină

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe actul de divorț, că Alexandru Papadopol și-a și găsit altă parteneră de viață. Actorul s-a cuplat cu fosta soție a profesorului său.

Cu cine s-a cuplat Alexandru Papadopol după divorțul de Ioana Ginghină

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină s-au despărțit de curând, însă au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, Ruxandra. În urmă cu puțin timp Ioana Ginghină a dat un interviu amplu revistei Viva și a povestit despre căsnicia sa, despre ce nu a mers și cum a decis să divorțeze. Între timp, Alexandru Papadopol a lăsat pe toată lumea cu gura căscată, cuplându-se cu fosta soție a mentorului său Adrian Titieni.

Citește și: Ioana Ginghină a încercat din răsputeri să-și salveze căsnicia: „Am început să fiu mai sexy!”

Conform cancan.ro, Alexandru Papadopol și Adriana Titieni ar forma cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc. Adriana Titieni are 2 copii de peste 20 de ani cu actorul Adrian Titieni și a divorțat de acesta în urmă cu un an și jumătate.

Citește și: Divorț bombă în showbiz! What’s UP și Simina au divorțat după 9 ani de relație

Papadopol joacă în prezent cu Adrian Titieni la Teatrul Godot, în piesa ”O Spovedanie” şi Titieni îi este şi profesor de vreo doi ani şi îl pregăteşte pentru doctorat. Așadar, situația între cei doi ar putea deveni destul de încordată.

Cu cine s-a cuplat Alexandru Papadopol după divorțul de Ioana Ginghină. Sursa foto: spynews.ro

Cu cine s-a cuplat Alexandru Papadopol după divorțul de Ioana Ginghină. Sursa foto: spynews.ro

Citește și: Ioana Ginghină, mesaj cu subînţeles despre despărţirea de Alexandru Papadopol. „M-a trădat”

Ioana Ginghină a fost întrebată despre situație și a făcut o declarație scurtă:

Nu bănuiam, gândeşte-te că noi nu mai vorbim de atâta timp, nici nu am stat vreodată să îl urmăresc. Gândeşte-te că el a plecat din februarie de acasă, deci eu nu mai ştiu mare lucru. Eu am depus actele tocmai pentru că nu se mai întâmpla nimic, nu mai venea. Nu cred sincer că era dinainte, adică de acum un an relaţia, nu cred că ăsta e motivul. Deci, e ceva nou. Nu cred, sincer, eu nu am fost niciodată omul care să caute în telefoane, în mail-uri. Ştii cum e, ce nu ştii, te face fericit. Niciodată nu am fost aşa şi nici nu voi fi de acum încolo, că nu e cazul”, a spus Ioana Ginghină.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top